Kakva greška: Umjesto foršpana Sony objavio cijeli film na YouTubeu

U sklopu promocije filma "Khali the Killer" Sony je trebao objaviti foršpan toga filma, no kompanija je na YouTubeu objavila cijeli film.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 04.07.2018. / 15:10

Je li moguće da je Sony to napravio? (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

"Mrzim današnje foršpane! Otkrivaju cijeli film", "Ovo je samo foršpan, cijeli film traje četiri sata", samo su neki od brojnih sarkastičnih komentara na nevjerojatnu grešku Sony Pictures Entertainmenta jer je ova kompanija, umjesto foršpana, na YouTubeu objavila cijeli film! Riječ je o filmu "Khali the Killer", koji je objavljen još prošle godine, a Sony je s objavom foršpana želio promovirati njegovo pojavljivanje na DVD-u i streaming verziju.

Objavom cijelog filma na YouTubeu (naravno, brzo nakon što se internetom proširila informacija o pojavljivanju cijelog filma Sony ga je povukao s YouTubea) kompanija je u biti napravila najbolju moguću promociju, pa neki na mreži sumnjaju kako je film možda objavljen namjerno – kao neka vrsta viralne promocije jer su se o filmu raspisali korisnici na brojnim forumima te brojni mediji.

Film je na YouTubeu bio dostupan oko šest sati, a oni koji su iskoristili priliku i pogledali cijeli film prije nego što ga je Sony uklonio s tog videoservisa nisu previše impresionirani te se većina njih slaže kako je riječ o lošem filmu – prosječna ocjena korisnika na stranici IMDB od 3,5 od 10 također nije ohrabrujuća.

Novinari su kontaktirali Sony i tražili objašnjenje situacije u vezi s objavom filma, no iz kompanije još nije stigao odgovor na novinarske upite.

Izvor: Independent
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti