Kineska Nova godina je blizu, stižu novi popusti

Kineska Nova godina pada na 14. veljače, no bez obzira na to da nas dijeli još mjesec dana, stigli su novi popusti.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.01.2018. / 07:55

Foto: Geekbuying

Lijepo je vidjeti da se gadgeti i razne tehnološke naprave mogu nabaviti po cijeni od 1 dolara pa do popusta od 70 posto, priznali mi to ili ne. Naime, ova akcija traje do 23. siječnja, da znamo piše do 19-og, no provjerili smo s Geekbuyingom i zbog velikog interesa odlučili su produžiti akciju, što nam je iznimno drago čuti.

Dakle, ovaj put u centru pažnje je brand Xiaomi čije proizvode možete pronaći na službenoj stranici s popustima, a gdje se nalaze razni gadgeti kao što su pametni telefoni, i jeftiniji i oni skuplji, pa sve do slušalica, čistača podova, električnih skutera, akcijskih kamera, četkica za zube, itd. Osim toga, na popisu se mogu pronaći i Xiaomijevi prijenosnici ili pametni satovi.

Dakle, kao što se vidi, za svakog ima ponešto, a cijene su više nego povoljne. Tako pametnih telefona ima u rasponu od 85 dolara pa sve do 460 dolara za one bolje.

Najbolje bi bilo da se sami uvjeriti što vama treba, stoga pogledajte ponudu, provjerite detalje uređaja i, naravno, obavite svoj 'novogodišnji' šoping. Vjerujem da će svatko od vas naći ponešto za sebe, pogotovo kada se radi o ovakvim popustima.

Provjerite ponudu na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti