Kreću uskršnje rasprodaje, raj za gadgetomane

Iako kod nas Uskrs nije toliko popularan za poklone, Kinezi već odavno koriste svaki mogući blagdan kako bi iskoristili prigodu za sniženja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.03.2016. / 09:06

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

“Masivna uskršnja rasprodaja”, kako je nazivaju, završava 4. travnja, a na njoj se mogu pronaći sniženja i do 60% na razne uređaje bilo da pričamo o mobitelima, tabletima, kućnim igračkama ili dodacima za vaše računalo.

Kuponi, koje možete pronaći na službenim stranicama ovog webshopa, vrijede od 22. ožujka pa sve do 4. travnja, a svaki kupon vrijedi samo za jednu kupovinu po kupcu. Nadalje, kuponi su bazirani na određenim stvarima iz webshopa, te će se sniziti cijena samo prvog.

Kao i uvijek, može se pronaći svega i svačega, od pametnih satova, telefona, narukvica, tableta, pa sve do zanimljivih igračaka kao što je primjerice panda robot koja “krade” vaš novac.

Osim već standardne ponude, može se pronaći i naočale za virtualnu stvarnost, dronovi, Bluetooth zvučnici, miševi ili punjači za baterije.

Cijelu ponudu možete pogledati na ovom linku, stoga, ako želite možete iskoristiti ovu ponudu kako biste uštedjeli nešto novaca.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti