KupiMajicu od danas u novom ruhu prilagođenom mobilnim uređajima

Jednostavno plaćanje pomoću pametnih telefona.

Monika Nožić Monika Nožinić | 29.10.2015. / 12:40

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon dvije godine, hrvatska internet trgovina KupiMajicu.net (www.kupimajicu.net) predstavlja novu redizajniranu internetsku stranicu koja je od danas prilagođena i prikazu na mobilnim uređajima.

Osim standardne ponude majica i hudica sa šaljivim natpisima i ilustracijama te servisa za samostalno dizajniranje majica, u ponudi su šalice te (de)motivirajući posteri.

Što je novo?

Kod odabira plaćanja uplatnicom kupcu se u sklopu košarice generira 2D kod koji omogućava jednostavno plaćanje pomoću pametnih telefona tako da 2D kod skeniraju nekom od bankarskih aplikacija.

Ovaj način plaćanja brži je od unosa naloga za plaćanje jer se ne moraju upisivati i prepisivati podaci za plaćanje. Osim toga, jedinstven je među hrvatskim web shopovima.

Samostalno dizajniranje proizvoda od sada je još brže i jednostavnije. Kupcu se nudi unos sadržaja na prednji i / ili stražnju stranu majice, upload slike ili odabir jednog od unaprijed definiranih motiva koji svojim tekstom može sam doraditi.

Na kraju kupovine samostalno dizajniran proizvoda moguće je podijeliti na nekoj od društvenih mreža pri čemu web shop generira zasebnu stranicu dizajniranog proizvoda kupca. 

Kod za 20% popusta za sve naše čitatelje je: ZI20MO i vrijedi do: 7.11.2015.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti