LEAP pokrenuo besplatnu e-learning platformu LEAP Academy s korisnim tečajevima

Priprema, pozor, lansira se LEAP Academy!

Zimo Zimo | 17.06.2021. / 09:37

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

LEAP ekipa pokrenula je e-learning platformu koja nudi različite sadržaje zajednici LEAP-a, ali i cjelokupnoj javnosti željnoj cjeloživotnog obrazovanja. U sklopu LEAP Academy e-learning platforme korisnici mogu pronaći besplatne online tečajeve multidisciplinarne prirode koje pružaju partneri projekta, a namijenjeni su stjecanju različitih bitnih vještina te poticanju poduzetničkog duha.

Na raspolaganju će biti i studije slučaja te natjecanja iz različitih područja, a kako bi učenje bilo što zanimljivije i interaktivnije, na tečajevima su dostupni i različiti interaktivni kvizovi, vježbe, članci i dodatni materijali.

Sadržaji platforme namijenjeni su studentima i mladim profesionalcima u dobi od 20 do 35 godina, a izvode se na engleskom i hrvatskom jeziku.
Najbolje od svega? Sve to korisnicima je dostupno 0 - 24 sata svih 365 dana u godini jednim klikom i u potpunosti je besplatno.

Trenutačno je istaknut tečaj "Ja i drugi" u sklopu projekta Coca-Colina podrška mladima koji je pokrenula Coca-Cola HBC Hrvatska. Projekt pomaže u smanjenju nezaposlenosti mladih ljudi u Hrvatskoj, a nudi predavanja na teme osobnog razvoja, interakcije i umrežavanja te komunikacije i zapošljavanja. Različiti predavači, zanimljive teme i znanja o postavljanju ciljeva, osobnom razvoju te osobnom brendiranju bit će dostupni korisnicima bilo kada i na bilo kojem uređaju.

Za još više sadržaja registrirajte se besplatno na LEAP Academy platformu i inspirirajte promjenu usvajanjem novih znanja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti