LEAP Summit osmi put dovodi u Zagreb vrhunske predavače iz različitih područja

Dosad je LEAP Summit posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje i dostignuća.

Martina Čizmić | 15.05.2023. / 08:42

LEAP Summit (Foto: LEAP Summit)

Preostalo je još samo nekoliko dana do najveće multidisciplinarne konferencije za mlade u ovom dijelu Europe, LEAP Summita. Osmi put zaredom LEAP će okupiti najveća imena iz vrha poslovnoga svijeta na jednom mjestu -  Zagreb Fair Congress Centru Zagrebačkog Velesajma. Tijekom dva dana, 18. i 19. svibnja, na četiri tematske pozornice – Ideas&Tech, Green, Impact x20 i LEAP okupit će se više od 60 govornika, a očekuje se više od 2000 uzvanika iz tridesetak zemalja. 

Otvorenje konferencije na rasporedu je u četvrtak, 18. svibnja, u 10 sati, a prvi će pred publiku stati Andrius Bičeika, partner Revoluta iz perspektive održivog hiperrasta tvrtke. Nakon njega na LEAP pozornicu stiže Anna Vainer, osnivačica globalnog pokreta #IAmRemarkable, a istovremeno će na Ideas&Tech pozornici nastupiti Bruno Bajec, predstavnik Dell Technologies, s predavanjem o iskustvu ubrzavanja donošenja odluka u poslovnom okruženju. Na Green pozornicu prvoga dana dolazi Dana Muntean, nekadašnja djelatnica Googlea i Facebooka, koja će govoriti o spajanju strasti i svrhe na karijernom putu. Prvi dan publiku očekuju i inspirativne priče o kreativnosti Fredrika Harena te Stjepana Bedića o otvorenju privatne aviokompanije, kao i brojne druge panel-rasprave i predavanja.

Drugi dan konferencije na pozornici Ideas & Tech rezerviran je za Andreu Venu, glavnog službenika za klimu i održivost Europske svemirske agencije, koji će sudionicima pružiti jedinstvenu perspektivu o tome kako organizacije mogu doprinijeti Pariškim sporazumima o klimatskim promjenama i Europskom zelenom planu. O taktikama storytellinga i izgradnje brenda govorit će Ashwitha Mukudan iz Adidasa, a tu je i Nikola Đorđević, koji će publiku pobliže upoznati s marketinškim aktivnostima brenda Nike. Chiara Cocchiara inženjerka je zrakoplovstva koju je Forbes naveo kao 30Under30 lidera u kategoriji industrije, a govorit će o budućnosti čovječanstva u svemiru. Na rasporedu za petak nalaze se i panel-rasprave o najvećim izazovima utjecajnog poslovanja u Hrvatskoj, brendiranju zaposlenika te brojni interesantni domaći i strani predavači. Po završetku konferencije sve sudionike očekuje dobro poznati fLEAP Out Party, kojim će se završiti još jedno inspirativno izdanje LEAP Summita.

Podsjetimo, dosad je LEAP Summit posjetilo više od 10.000 sudionika iz više od 40 zemalja svijeta, a više od 300 predavača gostovalo je na pozornicama te prezentiralo najnovije ideje, svoje uspjehe, znanje i dostignuća. Organizatori najavljuju da će s promjenom lokacije ovo biti najbolje i najveće izdanje dosad.

Više informacija može se pronaći na službenoj internetskoj stranici 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti