LEAP summit tijekom 4 dana priprema program na 5 pozornica, s 80 govornika i više od 4000 sudionika

Sudjelovanje na LEAP Summitu je besplatno, no uz obaveznu registraciju na www.leapsummit.com do 20. ožujka.

Martina Čizmić | 13.03.2019. / 14:26

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Četvrti LEAP Summit, najveća međunarodna konferencija za mlade u jugoistočnoj Europi, održat će se u zagrebačkom Plaza Event Centru 29. i 30. ožujka. Očekuje se da će okupiti više od 4.000 sudionika iz 40-ak zemalja svijeta, a moći će birati između predavanja 80 vrhunskih domaćih i stranih govornika, koja će se održavati na pet pozornica.

Generalni partner LEAP Summita je Predstavništvo Europske komisije pa je sudjelovanje besplatno, no uz obaveznu registraciju na www.leapsummit.com do 20. ožujka.

LEAP Summit okuplja mlade poduzetnike, profesionalce i lidere koji mijenjaju svijet. Multidisciplinarne teme konferencije obuhvaćaju digitalne tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče, a želja organizatora je da sudjelovanje mladima otvori nove prilike za razvoj karijere, zapošljavanje, samozapošljavanje i učenje o novim trendovima.

Novost u programu je Pre-Summit 27. i 28. ožujka, koji donosi radionice, pitching sesije i interaktivne sastanke koji sudionicima omogućavaju druženje i upoznavanje prije glavne konferencije. Priliku za sudjelovanje imat će svi prijavljeni na LEAP Summit koji budu dovoljno brzi u prijavi na Pre-Summit program koji ima ograničen broj mjesta.

LEAP summit LEAP summit otkriva kako u 15 minuta doći od Zagreba do Splita

Među vrhunskim predavačima ovogodišnjeg LEAP Summita je hrvatski znanstvenik svjetskog ugleda Ivan Đikić. Direktor Instituta za biokemiju i suosnivač Frankfurtskog instituta za rak velik je promotor važnosti znanosti i obrazovanja te dobitnik brojnih svjetskih nagrada za svoj istraživački rad na području liječenja raka. Mladen Pejković je u Atlantic Grupi zadužen za transformacijske programe i informacijske i komunikacijske tehnologije te je na čelu tima zaduženog za digitalnu transformaciju grupacije. Bogato iskustvo na području digitalnih tehnologija stekao je tijekom dugogodišnjeg rada u telekom industriji. Caitlin Mcallister je izvršna direktorica Catapulta Chicago, neprofitne zajednice za start-upove kojima pomaže pokrenuti i razvijati poslovanje. Catapult je do sada u svoj program uključio 45 tvrtki, od kojih je čak 92% operativno ili je prodajom investitorima prešlo u sljedeću razvojnu fazu. Martin Mössler član je organizacije „Council for a 21st century“ koja se bavi budućnošću zapošljavanja. Direktor je Science Parka Graz i European Space Agency (ESA) BIC Austrija, a cilj mu je razviti Science Park u Grazu do razine vodećeg start-up inkubatora u jugoistočnoj Europi.

Uz bogat konferencijski program koji će se tijekom petka i subote održavati na 5 pozornica, održat će se i networking za poduzetnike. Sudionici LEAP Summita stižu iz 40-ak zemalja svijeta pa je Summit idealna prilika za razmjenu kontakata koji mogu donijeti nove poslovne suradnje.

Organizator LEAP Summita je udruga mladih Hrvatski ured za kreativnost i inovacije (HUKI). Više informacija o LEAP Summitu i svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti