Nostalgična vremena, pogotovo za nas koji smo svjedočili mitskoj Kviskoteci, zahvaljujući modernim tehnologijama i vrijednim hrvatskim programerima "preseljena" su u aktualni trenutak, vrijeme je da svi zaigrate Kviska!

Pripadnici starije i srednje generacije iz tjedna u tjedan su bili "prikovani" za male ekrane, koji su tada doista bili uglavnom mali, ali zadovoljstvo iščekivanja i ponajviše gledanja Kviskoteke pamti se i danas. Lazo Goluža kao autor zadataka, voditelj Ivan Hetrich, a nakon njega "legenda svih legendi", Oliver Mlakar i tako punih - 15 godina! Da, kviz Kviskoteka, koji je nastao 1979. godine, emitirao se punih 15 godina, od 1980. do 1995. godine! Ako to nije dovoljno za status legende, onda ne znamo što bi trebalo biti... S vremenom je Kvisko "rođen" u brojnim inačicama i modifikacijama, ali ovo je prvi puta da se pojavila igra za iOS uređaje, koju možete preuzeti odmah i upustiti se u avanturu znanja za pamćenje. 

Jedino upozorenje mogli bi glasiti - opasnost od zaraze, jer Kvisko je doista igrica koja će vas oduševiti i natjerati da dobro, dobro upregnete "moždane vijuge". Majstorska radionica tvrtke Intech d.o.o. zaslužna je za razvoj Kviska za Appleov mobilni operativni sustav. Kviska za iOS možete preuzeti potpuno besplatno na iTunes repozitoriju, a Intech d.o.o. konstatno radi na ispravljanju uočenih nedostataka i uvođenju novih funkcija. Kvisko za iOS je optimiziran za iPhone 5, minimalni zahtjevi su iOS 7.0, a kompatibilan je sa svim iPhone, iPad i iPod touch uređajima koji zadovoljavaju navedene specifikacije. Svi vi koji imate Appleove uređaje, nemate što čekati, krenite istog trena preuzeti igricu i provjeriti svoje znanje. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju