Lenovo K3 Note je predivan phablet s naglaskom na zvuk

Lenovo, osim što poznajemo kao brand koji proizvodi prijenosnike, sve više viđamo kao brand koji proizvodi pametne telefone.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 16.10.2015. / 11:53

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Lenovo model K3 Note dolazi s 5.5 inčnim zaslonom uz FHD rezoluciju odnosno 1920 x 1080 piksela, te 2GB RAM-a i 16GB interne memorije. No, iako takve karakteristike nudi gotovo svaki noviji mobilni uređaj, Lenovo se ističe po svojoj karakteristici zvuka, pa tako K3 Note ima ugrađen Smart PA, odnosno kako oni to nazivaju “inteligentna tehnologija hardvera”. Waves MaxxAudio je svojevrsni plugin kojeg proizvodi poznati proizvođač audio softvera Waves a koji smartphoneu daje drugačiji pristup kvaliteti zvuka.

Od drugih stvari svakako valja spomenuti snažan 64 bitni osmerojezgreni procesor radnog takta 1.7GHz, te Android 5.0 operativni sustav.

Što se tiče samih kamera, K3 Note na prednjoj strani ima ugrađenu kameru od 5MP, dok se na stražnjoj strani nalazi 13MP s dvostrukom LED bljeskalicom, te F2.0. Sve to ne bi bilo moguće uz bateriju koja na K3 Note ima 3000mAh, što bi trebalo biti više nego dovoljno za jedan dan aktivnog korištenja.

Žarka žuta boja pomalo podsjeća na Nokijine starije modele, no svakako upada u oko, a kombinacija žuto crne boje uz moderan dizajn uređaju daje posebnu crtu.

Na kraju, sve nas zanima cijena ovakvog uređaja, pa se tako Lenovo može pohvaliti i niskom cijenom od 160 dolara, što bi iznosilo oko 1.000,00 kuna, plus naravno troškovi carine, ukoliko se uređaj ne nalazi na europskom skladištu.

Lenovo je s K3 Note svakako pokazao da je sposoban napraviti dobar, moderan i jeftin uređaj kojim se može probiti među sve većom i značajnijom konkurencijom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti