LG će na CES-u predstaviti nešto sasvim novo i inovativno

LG naglasak stavlja na nove, inovativne i eksperimentalne proizvode na CES-u.

Martina Čizmić | 03.01.2024. / 16:23

DukeBox (Foto: LG Electronics)

 Do službenog otvaranja najvećeg sajma potrošačke elektronike CES u Las Vegasu, ostalo je manje od tjedan dana, a veliki proizvođači koji će tamo nastupiti, već su započeli s predstavljanjem svojih novih i inovativnih proizvoda.

Tako je LG Electronics najavio predstavljanje svoje najnovije linije inovativnih i pionirskih proizvoda koji su proizašli iz LG Labsa. 

Među brojnim zanimljivim proizvodima, posebno će mjesto zauzeti DukeBox, inovativni audio proizvod za koji iz LG-a kažu kako  uspješno kombinira šarm audio sustava s vakuumskim cijevima s vrhunskom transparentnom OLED panel tehnologijom.

DukeBox je koncipiran kao spoj tradicionalnih osjećaja i najnovije tehnologije, predstavljajući modernizirani jukebox koji revitalizira dubinu zvuka i slike. S prednjim zvučnicima na donjoj strani i 360-stupanjskim zvučnikom na vrhu, DukeBox korisnicima pruža uranjajuće audio iskustvo. OLED zaslon omogućuje prilagodbu transparentnosti te ostavlja fascinantan vizualni dojam koji podsjeća na audio sustav s vakuumskim cijevima smještenim u prozirnoj staklenoj kutiji. Pored toga, DukeBox je multifunkcionalan i može se koristiti za uživanje u visokokvalitetnom sadržaju poput filmova ili čak za stvaranje ugodne atmosfere kamina gdje je vakuumski sustav vidljiv među treperećim plamenovima.

Bon Voyage (Foto: LG Electronics)

Također će pozornost privući i Bon Voyage, prilagođeni životni prostor, osmišljen s idejom prenošenja kvalitete doma u prirodu. Bon Voyage je prošao kroz redizajniranje i prilagodbu dimenzija veličini kamp prikolice, što je u konačnici rezultiralo optimiziranim iskorištavanjem prostora i povećanom mobilnošću. Širine 2 metra, duljine 3,8 metara i visine 2,2, metara, Bon Voyage može bit opremljen različitim namještajem i uređajima, uključujući krevet, hladnjak, električni štednjak, pročišćivač vode, Styler te proizvode za njegu obuće. Uz mogućnost lakog parkiranja i povezivanja s automobilom, njegova svestranost omogućava udobno uživanje bilo gdje.

Još jedan uzbudljiv proizvod koji će bit predstavljen je i DUOBO, aparat za kavu u kapsulama koji istovremeno može istisnuti kavu iz dvije različite kapsule. Nadahnut istraživanjem svemira, DUOBO je predstavljen putem crowdfunding kompanije u Sjedinjenim Američkim Državama, a na CES-u će bit postavljen veliki model zajedno s likom svemirskog ljubimca po imenu CUBO.

CineBeam Qube (Foto: LG Electronics)

Osim toga, LG na ovogodišnjem CES-u planira izložiti i druge proizvode poput LG CineBeam Qube, LG Gram Fold, LG XBOOM, LG StandbyMe Go, LG Tiiun Mini i brid.zzz – koji su rezultat tvrtkinog hrabrog pristupa kada je riječ o preuzimanju izazova.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti