LinkedIn Today dostupan za pregled poslovnih vijesti

LinkedIn, društvena mreža za poslovne ljude, predstavila je danas svoj novi proizvod LinkedIn Today. O čemu se radi?

Zimo Zimo Zimo | 10.03.2011. / 20:04

LinkedIn Today dostupan za pregled poslovnih vijesti

LinkedIn, društvena mreža za poslovne ljude, predstavila je danas svoj novi proizvod LinkedIn Today. O čemu se radi?

LinkedIn Today nešto je slično Flipboardu -- aplikaciji za iPad koja vam pokazuje vijesti koje vaši prijatelji dijele putem Twittera i Facebooka.

Slično se može opisati i novi LinkedIn Today. Znači, kada se logirate na svoj profil LinkedIn-a, klikom na 'More' te na 'News beta' pokazat će vam se sve vijesti prilagođene upravo vama.

Znači ukoliko ste poslovan čovjek u web industriji i računalima, vidjet ćete članke vezane uz te teme, a ukoliko želite dodati ili izbaciti tematiku, možete to učiniti tako da pratite industriju koju želite.

Svi članci koji se nalaze na vašoj naslovnoj stranici, organizirani su prema broju sharea određenih članaka bilo preko LinkedIn-a ili Twittera, a ukoliko želite možete sami dijeliti ili pohraniti članke direktno u LinkedIn Today-u.

LinkedIn Today postao je još jedan izvor informacija gdje se sve informacije iz vama zanimljivih sektora poslovanja nalaze na jednom preglednom mjestu. Osim na webu, LinkedIn Today dostupan je i za iPhone uređaje.

Hoće li to biti prijetnja Facebooku? Neće. LinkedIn Today drugačija je društvena mreža sa drugačijim korisnicima, no jedno je sigurno, LinkedIn Today mogao bi postati nove digitalne magazin za poslovne ljude.

Koristite li LinkedIn? Jeste li probali Today?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti