Ljubljanski Electrathon nudi novčane nagrade, znanje, ali i priliku za posao

Na "Electrathonu" sudionic će naučiti tehnike design thinkinga i pitchinga prema inovativnoj metodi CO*STAR osmišljenoj u Silicijskoj dolini te će ih morati i upotrijebiti na natjecanju.

Magdalena Rendulić | 28.01.2020. / 08:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Glavni grad Slovenije postat će mjesto na kojem će programeri, inženjeri i developeri odmjeriti snage i pokušati pronaći najbolje rješenje za zadani problem. No "Electrathon" nije samo još jedan hackathon u nizu. 

Na ovaj hackathon mogu se prijaviti inženjeri, programeri, strojari, UX dizajneri, ali i oni koji vole adrenalin i kreativnost. Organizator je Transformation Lighthouse u suradnji sa slovenskom tvrtkom ELES, a iako se održava u Sloveniji, prijave su otvorene za zainteresirane iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Mađarske i Austrije. Prijave traju do 4. veljače.

Tijekom dva dana ekipe će se, osim za novčane nagrade, natjecati i za poslove, a imat će priliku i naučiti tehnike design thinkinga i pitchinga prema inovativnoj metodi CO*STAR osmišljenoj u Silicijskoj dolini te će ih morati i upotrijebiti na natjecanju.

Svaki natjecatelj bit će nagrađen i individualnom procjenom CliftonStrengths, koja im može pomoći pretvoriti potencijal u izvrsne performanse. Naime, procjena objašnjava pojedincima koje su im jedinstvene kvalitete, snage i prirodni talenti koji ih čine uspješnima te kako pridonose timu.

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti