Masivna rasprodaja pametnih telefona

Akcija koja traje do 28. listopada daje vam mogućnost da nabavite pametni telefon po znatno sniženim cijenama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 18.10.2016. / 08:15

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Akcija se odvija u tri runde, od kojih prva traje od 17. - 20. listopada, a sve zajedno traje do 28. listopada, a u ovom vremenskom periodu možete nabaviti uređaje snižene do preko 60%.

Stranica na kojoj se akcija održava odlično sortira uređaje po kategorijama, pa tako imate Flash Sale, Top modele, one s snažnim baterijama, čitačem otisaka prstiju, dobrim kamerama, prema RAM-u i internoj memoriji, a između ostalog možete pronaći i pametne satove te neke druge dodatke za pametne telefone.

Što se tiče brandova, možete pronaći sve već poznate proizvođače od VKworlda, Vernee, Bluboo, Nubia, Cubot, Oukitel, HomTom, Uhans,  Elephone, Doogee, itd. sve za što ste već mogli čuti i čitati kod nas na recenzijama.

Ako ste kojim slučajem u potrazi za novim pametnim telefonom, ovo je svakako mjesto gdje možete pronaći nešto za sebe ili nekog drugog, a uzmimo u obzir i činjenicu da je ovo prilično dobar poklon, bilo rođendanski ili božićni. Polako kreću pripreme za blagdane, tako da se možete već sad osigurati kako ne biste trebali zadnji čas tražiti poklon za vaše najdraže. Idealno vrijeme je naravno sada, jer uređaj morate čekati oko tri tjedna, tako da možete bez stresa imati spremne poklone.

Kako god bilo, cijelu kolekciju uređaja na rasprodaji možete pronaći na ovom linku, pa uzmite malo vremena i istražite što se sve nudi.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti