Mate Rimac sutra će postaviti nova pravila igre u Ženevi: Predstavlja električnu zvijer s nevjerojatnih 1914 KS!

Mate Rimac u utorak u Ženevi ima još jedan supervažan dan. Predstavit će novu generaciju električnog superautomobila. Iz njegove tvrtke Rimac Automobili kažu, auto je "doslovce oživljen tehnologijom".

Branimir Vorša | 05.03.2018. / 16:30

Novi hypercar Mate Rimca (Foto: screenshot Facebook Rimac Automobili)
Novi hypercar Mate Rimca (Foto: screenshot Facebook Rimac Automobili) (Foto: screenshot Facebook Rimac Automobili)

Sve ljubitelje brzine sutra u Ženevi čeka prava poslastica - Rimčev novi električni superautomobil. Ako je suditi po globalnom uspjehu Concept_One električnog superautomobila, i novi automobil čeka zvjezdani uspjeh, no zasigurno ne i bez jednako velikih očekivanja.

Mate Rimac nije ostao dužan fanovima i u najavnim objavama na Facebooku istaknuo je jednu bitnu stvar o automobilu koji će predstaviti u utorak, točno u 14:30u Ženevi - njegov novi automobil ima nevjerojatnih 1914 konjskih snaga!

"Predstavljate elektranu ili šta? I kako se to prenosi na podlogu? I jeste li vi normalni?" napisao je u komentaru ispod objave jedan korisnik Facebooka.

Rimac je objavio i kratki video u kojem se vide dijelovi tog novog superautomobila, ali samo kako bi pobudio već ionako visoku znatiželju svih ljubitelja automobila.

Strpit ćemo se. Do sutra.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti