Maze Alpha - 4G mobilni telefon sa zaslonom ‘bez granica’

Zasloni koji se prostiru od ruba do ruba danas su apsolutni hit. Samsung je jedan od prvih velikih igrača koji se usudio na to, a čini se kako ga slijede i drugi.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.06.2017. / 07:48

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Nakon što je Samsung predstavio svoj S8 čiji se ekran prostire od ruba do ruba, i drugi slijede taj novi trend. Maze Alpha je jedan od njih, no za razliku od Samsunga, njegova je cijena drastično manja, pa se tako može nabaviti za svega 180 dolara.

Radi se o uređaju s Helio P25 procesorom radnog takta 2.5GHz, 4GB RAM-a i 64 GB interne memorije za početak te predivnim 6-inčnim ekranom s 376 piksela po inču uz rezoluciju od 1920 x 1080.

Što se kamera tiče, Maze Alpha na stražnjoj strani ima dual kameru od 13MP odnosno 5MP s F2.2. Iz kompanije su se potrudili i da ponude veću bateriju s obzirom na to da je i ekran dosta velik, pa se tako ispod stražnjeg poklopca nalazi 4000mAh uz softversku optimizaciju štednje baterije, pa unatoč tome što je tanak, Alpha Maze može izdržati cijeli dan na jednom punjenju.

Od nekih drugih bitnijih stvari valja spomenuti čitač otisaka prstiju i Type-C konektor. U nastavku možete pogledati i službeni video koji pokazuje još nekoliko detalja ovog predivnog uređaja.

Više informacija potražite na ovom linku.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti