Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja

U Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, 9. svibnja održala se tehnološka konferencija Weblica 2015.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 19.05.2015. / 07:09

Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja

U Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje, 9. svibnja održala se tehnološka konferencija Weblica 2015.

Konferencija je ove godine sa preko 100 sudionika nadmašila sva očekivanja organizatora, gdje su svi prisutni imali prilike slušali odlična predavanja iz područja web tehnologija, upravljanja razvojnim timovima i platformi za virtualnu realnost.

Na početku konferencije sudionike konferencije su pozdravili Velimir Sanjković, direktor tvrtke S-Soft Software Development, Ivan Plačko, direktor TICM-a i Matija Posavec, župan Međimurske županije. U pozdravnim govorima naglašena je važnost ovakvih događanja jer ona doprinose popularizaciji informatičkih tehnologija, stvaranju novih prilika kroz suradnju stručnjaka te potreba za usavršavanjem postojećih i obrazovanjem novih informatičkih profesionalaca.

Predavanja su bila podijeljena u dva usporedna „tracka“ tako da su sudionici mogli izabrati temu koja ih više zanimala. Pregršt pitanja i zanimljivih diskusija za vrijeme i u pauzama između predavanja, učinili su konferenciju ujedno i prilikom za umrežavanje, dijeljenje iskustava i prenošenje znanja što je izuzetno važno za sve one koji su uključeni u razvojni proces stvaranja softverskih proizvoda.

U nastavku možete vidjeti nekoliko fotografija, te video sa same konferencije.

Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja Međimurska konferencija Weblica nadmašila sva očekivanja

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti