Mobile Monday Croatia #7

U ponedjeljak 07. veljače u Hrvatskoj gospodarskoj komori u Zagrebu održat će se sedmi po redu Mobile Monday, događaj koji okuplja zaljubljenike u mobilne tehnologije.

Zimo Zimo Zimo | 06.02.2011. / 14:19

Mobile Monday Croatia #7

Ponedjeljak 07. veljače u Hrvatskoj gospodarskoj komori dan je kada će se u Zagrebu održati sedmi po redu Mobile Monday, događaj koji okuplja zaljubljenike u mobilne tehnologije.

Ukoliko još niste upoznati sa Mobile Monday događajem, poznatim i pod Momo, ukratko ga možemo opisati kao događaj koji volonterski i zajednički organiziraju dvije hrvatske tvrtke, Infinum i Pet minuta, uz podršku Hrvatske gospodarske komore.

Tko sve dolazi na Momo? Većinom su to developeri, ljubitelji gadgeta, kreatori mobilnih aplikacija i svi oni koji žele naučiti nešto novo ili saznati vijesti iz svijeta mobilnih tehnologija, ističe ekipa koja stoji iza organizacije.

Uskoro bi se i na jednom od događanja mogli pojaviti i predavači iz Googlea, Microsofta, Nokie i ostalih, ističe Viktor Marohnić koji je nedavno dao intervju i za ZIMO.

U ponedjeljak, sedmi po redu Mobile Monday održat će se u prostorima Hrvatske gospodardske komore, Heinzlova 69, poslovni centar Almeria (ulaz B, II. kat, pokraj Fly Bara). Program je prilično raznolik a upotpunjuju ga predavači Matej Špoler (Infinum), Luka Abrus (Pet minuta), Viktor Marohnić (Pet minuta), Gorjan Agačević (Revolucija), Tamara Momčilović (Mediasurf) i Miljenko Cvetko (CEO Holisticware).

Više informacija možete pročitati na službenom webu Mobile Monday Croatia, a slike sa prijašnjih događanja možete pogledati na službenoj Facebook stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti