Motorola najavila posebna izdanja Moto G5S i Moto G5S Plus

Moto G5S i Moto G5S Plus bit će dostupni u Hrvatskoj krajem kolovoza, odnosno tijekom rujna 2017.

Martina Čizmić | 05.08.2017. / 19:11

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Motorola Mobility najavila je posebna izdanja Moto G linije – Moto G5S i Moto G5S Plus.

Tako Moto G5S dolazi s metalnim kućištem unibody-dizajna, koje je napravljeno od samo jednog komada aluminija. Baterija od 3000 mAh dovoljno je jaka da izdrži cijeli dan, a za brzo punjenje tu je opcija TurboPower punjenja s kojom u samo 15 minuta produljujete trajanje baterije za do 5 sati.

Posebno izdanje Moto G5S ima kameru visoke rezolucije od 16 MP s brzim fokusom (PDAF). Prednja širokokutna kamera ima rezoluciju 5 MP i LED-bljeskalicu kako bi i selfiji noću izgledali dobro.

Moto G5S ima jarki FullHD zaslon u rezoluciji od 1080p i s dijagonalom 5,2 inča. Pokreće ga procesor octa-core od 1.4 GHz, a surfanje internetom podržava na 4G brzini. Također, ima senzor za otisak prsta koji je moguće koristiti za otključavanje telefona, mobilno plaćanje ili navigaciju po telefonu.

Drugi uređaj, Moto G5S Plus, opremljen je s dvostrukim stražnjim kamerama od 13 MP koje u kombinaciji s posebnim softverom za poboljšanje fotografije daju izvrsne rezultate. Tako je moguće selektivno fokusirati tijekom fotografiranja portreta, što konačnoj fotografiji daje profesionalni izgled. Širokokutna prednja kamera od 8 MP opremljena je LED-bljeskalicom i panoramskim načinom.

Moto G5S Plus ima potpuno metalno kućište i Full HD-zaslon, opremljen je brzim Octa-core Qualcomm Snapdragon procesorom od 2.0 GHz i podrškom za 4G LTE.

Kao i kod G5S i Plus ima bateriju od 3000 mAh i mogućnost TurboPower-punjenja te čitač otisaka prstiju. Moto G5S Plus ima mogućnost uključivanja Night Display (zatamnjenog ekrana pogodnog za korištenje noću ili u zamračenim prostorima) tei Quick Reply za brzi odgovor na poruke.

Novi Moto G5S u Hrvatskoj će biti dostupan krajem kolovoza 2017. po cijeni od 2099 kn, a Moto G5s Plus tijekom rujna po cijeni od 2499 kn.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti