Nakon što je Toshiba sa svojim tabletom kritizirala Apple, sada isto čini i Motorola u svom teaseru za svoj novi tablet Xoom.

'2011 Looks A Lot Like 1984' naslov je reklame koja podsjeća na slavnu reklamu Applea iz 1984. koja je objavljena na Super Bowlu, ujedno proglašena i za jednu od najboljih reklama u povijesti oglašavanja.

Appleu je svojevremeno najveći rival bila kompanija koja je dominirala industrijom računala 1984. godine - IBM, a sada, 27 godina kasnije taj veliki Big Brother postao je Apple. Déjà vu?

'2011 je počela kao 1984 sa jednom kompanijom, jednim dizajnom, jednim načinom rada.', ističe Motorola u svojoj reklami te nadodaje 'Vrijeme je za više izbora.'

Puno se priča o Xoomu, koji će ujedno i biti prvi tablet sa novim Android 3.0 Honeycomb operativnom sistemu, no hoće li Motorola svoje rječi potkrijepiti svojim prozivodom pokazat će vrijeme. No hoće li uspjeti?

Motorola je prošle godine isporučila 13.9 milijuna tableta, dok je Apple samo u četvrtom kvartalu prošle godine isporučio 16.2 milijuna iPhonea.

Iako su reklamu kritizirali na Business Insideru, kao reklamu koja je napravljena za 10 minuta, nama se reklama dopala, a vi nama kažite kakvo je vaše mišljenje o njoj?

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju