Motorola predstavila Moto Z2 Force Edition i 360 Camera Moto Mod

Novi flagship pametni telefon iz Motorole nastavlja se na već predstavljenu Moto Z2 seriju, a bit će dostupan krajem ljeta.

Martina Čizmić | 27.07.2017. / 18:34

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Motorola Mobility predstavila je u New Yorku novi pametni telefon -  Moto Z2 Force koji se nadovezuje na prethodno predstavljeni Moto Z2 Play.

Novi Moto Z2 Force Edition ima tanko aluminijsko kučište s Moto ShatterShield tehnologijom i Quad HD AMOLED zaslonom od 5.5 inča koji jamči da neće napuknuti ili se razbiti. Pokreće ga Qualcomm Snapdragon 835 mobilna platforma, a za brzi prijenos podataka pobrinut će se  Gigabit LTE. Novi Moto Z dolazi s dvostrukom kamerom od 12 MP, jednom monokromatskom i jednom u boji.

Nova baterija trebala bi osigurati cjelodnevno korištenje, a za one koji ju ipak trebaju napuniti u pokretu tu je TurboPower punjenje. Uređaj posjeduje nenadmašne performanse s moćnom

Moto Z2 Force Edition kompatibilan je s Moto Mods dodacima, kao što su Gamepad, JBL 2 SoundBoost i bežična maska za punjenje.

Osim novog pametnog telefona, Motorola je predstavila i 360 Camera Moto Mod, dodatak koji Moto Z pretvara u kameru od 360 stupnjeva koja mmože snimati interaktivni 4k videozapis i 3D audio, ali i fotografije ultra širokog kuta od 150 stupnjeva.

Novi pametni telefon Moto Z2 Force Edition i 360 Camera Moto Mod bit će dostupan krajem ljeta u raznim državama Europe, Bliskog istoka i Afrike. Cijena za Moto Z2 Force Edition još nije poznata, no zna se da će 360 Camera Moto Mod biti globalno dostupan po cijeni od 299,99 dolara (oko 1900 kuna).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti