Musk ponovno zadirkuje javnost objavom da vozi najnoviji prototip Cybertrucka: "Fenomenalan je!"

Tesla Cybertruck će čini se ipak uskoro biti spreman za izlazak na tržište, jer najnoviji prototip tog Teslinog pickupa vozi sam šef tvrtke Elon Musk u okolici pogona Gigatvornice u Teksasu.

Branimir Vorša | 27.01.2022. / 11:59

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Šef Tesle Elon Musk (ponovno) zadirkuje javnost o dugo očekivanom i najavljivanom električnom vozilu koje bi tek trebalo na tržište izaći sljedeće godine. No, da je Teslin Cybertruck sve bliži serijskoj proizvodnji i korisnicima govori i činjenica da njegov prototip testira sam Musk u okolici pogona Gigatvornice u Teksasu.

Slika nije dostupna I loš video je bolji nego ništa: Snimljen prototip Teslinog Cybertrucka s novitetima u vanjskom izgledu

Musk je putem Twittera, svoje uobičajene "oglasne ploče", objavio kako vozi najnoviji prototip Cybertrucka, rekavši jednostavno - Fenomenalan je!.

Ako je prototip po volji Teslina šefa, onda bi to moglo značiti i da je to možda konačna verzija koja će konačno krenuti u masovnu proizvodnju za skoru distribuciju. To su trenutno jedine informacije o razvoju Cybertrucka koje obožavatelji Tesle zasad imaju.

Trenutno proizvodnja Cybetrucka još nije završena, no 2023. gdina ostaje kao godina izlaska tog vozila na tržište, što bi iznosilo gotovo trogodišnju odgodu od prvotne najave izlaska na tržište (što je bila 2020. godina). Teslina web stranica u ovom trenutku još uvijek nema stranicu posvećenu Cybertrucku, a isto tako prednarudžbe još nisu dostupne javnosti.

Slika nije dostupna Nestalo u trenu: Tesla rasprodala dječju verziju Cyberquada, kad već nema one za velike

Slika nije dostupna Više od 1,2 milijuna ljudi rezerviralo je Cybertruck, a vrijednost rezervacija iznosi oko 80 milijardi dolara

Ostane li 2023. kao godina izlaska Cybertrucka na tržište, moglo bi se dogoditi da u drugom dijelu ove godine Tesla otvori platformu za prednarudžbe, za sve zainteresirane.

Cybertruck je trebao biti prvi električni pickup u svijetu, ali budući da nije izašao 2021. godine, Rivian R1T zauzeo je njegovo mjesto i tu titulu.

Izvor: Tech Times

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti