“Muškarci vole rat”: Musk najavio borbu u kavezu sa Zuckerbergom koju će platforma X emitirati uživo

Elon Musk je objavio da će društvena mreža X, ranije poznata kao Twitter, prenositi njegovu borbu u kavezu protiv Marka Zuckerberga, šefa Mete.

Hina | 06.08.2023. / 11:40

Elon Musk u kostimu
Elon Musk u kostimu (Foto: Afp)

Magnati društvenih medija se od lipnja međusobno nagovaraju na fizički okršaj u mješovitim borilačkim vještinma au kavezu u Las Vegasu.

Prijenos uživo borbe Zuck v. Musk će biti na X-u. Sva zarada će ići u humanitarne svrhe za vojne veterane, napisao je Musk u objavi na X-u rano u nedjelju, no nije pružio daljnje pojedinosti.

Mark Zuckerberg i Elon Musk Sprema li nam se okršaj titana? Musk i Zuckerberg dogovorili borbu - u kavezu

Musk je ranije u nedjelju na X-u rekao da tijekom dana diže utege, priprema se za borbu, dodavši da nije imao vremena za trening te stoga utege nosi na posao.

Kada je korisnik X-a Muska pitao koja je svrha borbe, on je odgovorio da je to civilizirani oblik rata. Muškarci vole rat.

Meta nije odgovorila na Reutersov zahtjev za komentarom na Muskovu objavu.

Senzacija je započela kada je Musk u objavi 20. lipnja napisao da je spreman za borbu u kavezu sa Zuckerbergom, koji trenira džiu-džicu.

Twitter postaje X Twitter nije jedini: Evo koje su velike tehnološke kompanije također promijenile ime

Dan kasnije je 39-godišnji Zuckerberg, koji je na svojoj društvenoj mreži Instagram objavljivao fotografije s mečeva u kojima je pobijedio, zatražio od Muska (51) da mu "pošalje lokaciju" predloženog okršaja, na što je Musk odgovorio "Vegas Octagon", referirajući se na mjesto gdje se održavaju mečevi prvenstva u mješovitim borilačkim vještinama.

Musk je rekao da će početi trenirati bude li sigurno da će se borba održati. 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti