Sprema li nam se okršaj titana? Musk i Zuckerberg dogovorili borbu - u kavezu

Iako još nije poznato hoće li se borba uopće održati, komentatori na internetu već su otvorili svojevrsnu kladionicu i zdušno zagovaraju svog kandidata.

Martina Čizmić | 22.06.2023. / 14:22

Mark Zuckerberg i Elon Musk (Foto: Afp)

Rivalstvo između Twittera i Facebooka nije ništa novo i postoji otkako su obje mreže krenule u osvajanje svijeta. No, do sad su "obračauni" između te dvije mreže bili ograničeni na korisnike koji su se prepucavali oko toga koja je bolja.

Međutim, čini se kako bi se borba mogla pretvoriti u pravi okršaj i to između šefa Twittera, Elona Muska i šefa Facebooka, Marka Zuckerberga.

 

 

Naime, na tvitu jednog od korisnika, koji je pisao o novoj aplikaciji kojom Facebook želi konkurirati Twitteru, Musk se priključio komentarima i na tvit da "bude oprezan jer on (Zuckerberg) sad trenira ju jitsu", odgovorio "ja sam za borbu u kavezu, ako je on".

I to je bilo dovoljno da se cijela stvar pokrene. Zuckerberg je brzo reagirao. Objavio je story na Instagramu sa snimkom ekrana na kojem se vidi Muskov izazov i napisao - "Pošalji mi lokaciju".

To je bilo dovoljno da Musk kao lokaciju predloži borilište Octagon u Las Vegasu, ograđeno kavezom, u kojem se održavaju UFC borbe.

Nakon toga je prokomentirao i kako ima poseban potez koji je nazvao "morž", kad jednostavno "legne na protivnika i ne radi ništa". To je potkrijepio cijelim nizom videa morževa, što možda može značiti da njegov izazov Zuckerbergu baš i nije ozbiljan.

 

 

U svakom slučaju, ako dođe do izravne borbe, situacija baš i ne ide u Muskovu korist. Iako je fizički veći, 51-godišnji Musk, spominjao je i da je kao dječak odrastajući u Južnoafričkoj Republici sudjelovao u uličnim borbama, u posljednje vrijeme baš i nije viđan po teretanama ili borilištima. 

S druge strane, 39-godišnji Zuckerberg trenira Jiu-Jitsu i osvaja turnire, a i uspješno se okušao u MMA borbama.

Iako još nije poznato hoće li se borba uopće održati, komentatori na internetu već su otvorili svojevrsnu kladionicu i zdušno zagovaraju svog kandidata.

Tko je vaš favorit?

Anketa

Okršaj Titana: Elon Musk ili Mark Zuckerberg

  • 61 glasova
  • 72 glasova
glasova:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti