Na Mac App Store počele pristizati aplikacije s podrškom za Retina zaslon

Samo nekoliko dana prije Appleovog WWDC-a, na Mac App Storeu počele su pristizati aplikacije koje su već pripremljene za visoko-razlučivi Retina zaslon.

Zimo Zimo Zimo | 08.06.2012. / 12:35

Na Mac App Store počele pristizati aplikacije s podrškom za Retina zaslon

Samo nekoliko dana prije Appleovog WWDC-a, na Mac App Store su počele pristizati aplikacije koje su već pripremljene za visoko-razlučivi Retina zaslon.

Ovo može značiti samo jedno, a to je da su glasine očito točne, odnosno da će Apple na nove modele svojih prijenosnika ugraditi Retina zaslon.

Iako to nigdje nije službeno priopćeno već se samo nagađa, Apple bi mogao povodom WWDC-a obnoviti liniju svojih proizvoda pa se tako smatra kako će nadograđeni biti MacBook Pro, MacBook Air 11' i 13', te iMac, a šuška se i kako će svi prijenosnici dobiti Retina zaslon.

Naime, developeri su već ranije morali dobiti obavijesti da počnu s izradom aplikacija koje podržavaju Retinu, pošto su primjerice iz FolderWatcha u opisu jasno naglasili kako je njihova aplikacija spremna za Retinu.

Unatoč tome što FolderWatch podržava Retinu ne mora nužno značiti da će Apple objaviti prijenosnike s Retinom, no svakako valja obratiti pažnju na ovo pred WWDC razdoblje.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti