Samsung u svojim reklamama godinama ismijava Apple i korisnike telefona te kompanije – dosad su se najčešće znali okomiti na ljude koji danima čekaju ispred Appleovih trgovina kako bi se dokopali novog telefona s "revolucionarnim" novim opcijama koje su u telefonima Samsung Galaxy dostupne već godinama.

Južnokorejska kompanija sada je malo promijenila strategiju usporedbe telefona, ali rezultat je isti – Apple korisnike vuče za nos i jedino je rješenje promjena telefona i kupovina, naravno, Samsungova Galaxyja. U najnovijoj reklami Samsung ismijava nedavni skandal vezan za usporavanje starijih modela iPhonea, o čemu je Apple "zaboravio" obavijestiti korisnike.

Naime, kako bi spriječio nagla gašenja telefona zbog ispražnjenosti baterije i eventualne probleme i kvarove koji bi zbog toga mogli nastati, Apple je softverski odlučio usporiti te uređaje a da korisnicima nisu dali izbor. Kada su ove informacije izašle u javnost, Apple je korisnicima ponudio zamjenu baterije po pristupačnijoj cijeni, a s novim softverom napokon im je dao i mogućnost da sami odluče žele li usporiti telefon ili ne.

Svima sa starijim modelima iPhonea Samsung je sada poručio – umjesto novog iPhonea kupite Galaxy i zaobiđite brojne probleme koje vam usporeni telefon može donijeti poput npr. sporog učitavanja boarding passa, aplikacija i slično.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju