Najavljen World of Warcraft: Traveler

Iz Blizzarda su ekskluzivno najavili najnoviji dodatak WarCraft obitelji...

Monika Nožić Monika Nožinić | 31.03.2016. / 13:29

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

WarCraft franšiza u svojoj bogatoj povijesti osim brojnih videoigara te filma koji stiže uskoro, ima i veliku kolekciju knjiga, kratkih priča i stripova koji nam omogućuju da uronimo u najveće dubine ovog ogromnog svijeta i do detalja upoznamo njegovu povijest, heroje, lokacije, kulture, rase i sve ono što ovu franšizu čini jednom od najpopularnijih fantazijskih svjetova.

Sve WarCraft knjige karakteristične po tome što imaju ozbiljan, mračan fantazijski ton, dok stripovi obično imaju nešto veseliju notu. Ipak, iz Blizzarda su ekskluzivno najavili najnoviji dodatak WarCraft obitelji, serijal knjiga za djecu od 8 do 12 godina pod nazivom World of Warcraft: Traveler.

Ideja Travelera je da kroz set vrhunski ilustriranih knjiga napisanih perom čuvenog pisca Grega Weismana, mladi naraštaji zainteresirani za WarCraft taj magični svijet upoznaju očima svojih vršnjaka iz Azerotha, koji će biti glavni likovi u ovoj seriji knjiga.

Iako je ciljana publika ovih knjiga predtinejdžerski uzrast, iz Blizzarda poručuju da je ideja da Traveler serijal bude odlično iskustvo i veteranima WarCrafta, koji su već prešli WarCraft RTS igre i WoW te da uz Traveler vide Azeroth na jedan novi način.

Prva knjiga u serijalu najavljena je za studeni ove godine, a izdavač će biti Scholastic, najveći svjetski izdavač knjiga za djecu.

Pogledajte video:

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti