Najnoviji uređaji i gadgeti u 2021. koji vas neće razočarati

Čak i kada mislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, ova godina je donijela brojne novitete.

Sponzorirani članak | 20.09.2021. / 16:21

PR
PR (Foto: PR)

 

U današnje vrijeme kada se sve što radimo odvija i mijenja u velikoj brzini, potrebni su nam uređaji koji nas mogu slijediti i prilagođavati se našim svakodnevnim aktivnostima te ujedno pratiti naše želje i potrebe. Prateći brze promjene, tijekom 2021. godine izašlo je mnogo novih i osvježenih uređaja na tržište, no uređaji koji su predstavljeni tijekom kolovoza zajedno tvore jednu revolucionarnu, ali i kompaktnu cjelinu te besprijekorno međusobno komunicirajući odgovaraju svim zadacima i potrebama, čak i najzahtjevnijih korisnika. Na Galaxy Unpacked eventu predstavljene i servirane su nam najnovije, očekivane „tehnološke poslastice“ vrhunskih performansi koje niti ove godine nisu razočarale i prošle nezapaženo.

PR PR (Foto: PR)

Revolucija na dlanu

Nešto što zbilja podsjeća na početak revolucije su novi, najnapredniji preklopni pametni telefoni iznimnih performansi i opcija koji donose novo, vrhunsko korisničko iskustvo. Novi preklopni članovi Galaxy Z obitelji, Z Fold3 5G i Z Flip3 5G koji su ove godine bolji nego ikad, ultimativni su spoj iznimnih performansi što olakšava multitasking, ali i pruža vrhunsku zabavu te iskustvo tijekom korištenja. Opremljeni su najnovijim, privlačnim Infinity Flex Display zaslonom, a Galaxy Z Fold3 dodatno dolazi s podrškom za S Pen olovku, po prvi put na nekom preklopnom uređaju. Dizajnirani su kako bi korisnicima bilo lakše uhvatiti se u koštac sa svakodnevnom užurbanom rutinom zahvaljujući svojim mnogobrojnim opcijama i alatima i autonomiji rada. Ono što je posebno zanimljivo na ovim pametnim telefonima je dizajn od iznimno izdržljivog Armor Aluminium materijala, najizdržljivijeg aluminijskog kućišta ikad. Dodatno, ni voda ne može ništa ovim uređajima zahvaljujući IPX8 certifikatu vodootpornosti pa ih slobodno možete koristiti i tijekom kišnog dana bez straha.

PR PR (Foto: PR)

Slušajte glasno i jasno

Slušalice su apsolutno najpopularniji gadget jer ih svi koriste, svima trebaju i olakšavaju život. Nešto što vjerojatno sve frustrira jest „borba s kabelima“, odnosno otpetljavanje, ispadanje slušalice iz uha i slično. No, to ne znači da svi korisnici slušalica proživljavaju frustrirajuće trenutke tijekom svog dana. Nove najlakše i najmanje slušalice do sada, Galaxy Buds2, dizajnirane su kako bi pružile vrhunski zvuk i udobno nošenje – bez borbi. Novi dinamički dvosmjerni zvučnici osiguravaju oštar i jasan zvuk, a svojim unaprijeđenim značajkama poput Active Noise Cancellation opcije koja filtrira buku te ju korisnik može podesiti prema svojoj želji u tri različite razine, čini ove slušalice idealnim partnerom na radnom mjestu, ali i tijekom slobodnog vremena. Kao dio Galaxy obitelji, nove Galaxy Buds2 bežične slušalice osiguravaju savršenu sinkronizaciju s ostalim Galaxy pametnim uređajima, poput najnovijih najnoviji Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G pametnih telefona.

PR PR (Foto: PR)

Suputnik koji izgleda odlično, a brine o vašem zdravlju

Jednako popularan i koristan gadget je i pametni sat koji se povezuje s vašim pametnim telefonom, prikazuje obavijesti, omogućava vam eksterno javljanje na pozive, prati tjelesnu aktivnost, san, vrijeme provedeno na poslu i slično. Rastom popularnosti, rastu želje i potrebe za što bržim i kvalitetnijim performansama, dok se ujedno stavlja izniman naglasak na zdravlje, pogotovo sada kada se nalazimo u vremenima pandemije koronavirusa. S ciljem pružanja prirodnijeg, povezanijeg i najkvalitetnijeg korisničkog iskustva do sada, uz naglasak na vrhunske alate za aktivni monitoring i održavanje vlastitog zdravlja, nastali su Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 classic pametni satovi. Opremljeni su vrhunskim operativnim sustavom, procesorom s vrhunskim performansama te potpuno novim, revolucionarnim Samsung BioActive senzorom, koji je bez obzira na svoju veličinu zadržao veliku preciznost mjerenja. Unutar njega se nalaze tri senzora, a to su mjerenje vrijednosti bioelektrične impedancije (BIA), optički senzor otkucaja srca te električni senzor za praćenje srčanog ritma pomoću kojih korisnici sada mogu kada god to požele, u kratkom periodu od 15 sekundi i pomoću dva dodira saznati do 2,400 različitih informacija o svojem tijelu.

PR PR (Foto: PR)

Novi Samsung pametni uređaji su definitivno najprikladniji tehnološki alati za apsolutno svaki način života i svaku prigodu. Produktivnost, brzina, inovacija, multitasking, zabava i zdravlje u jednoj galaksiji, galaksiji za sve.

Više informacija o novim Samsung pametnim uređajima možete potražiti na linku.

PR PR (Foto: PR)

 

 

 

 

 

 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti