Najveće YouTube zvijezde u regiji na Reboot InfoGameru

Posjetitelji će imati prilike vidjeti, ali i upoznati neke od najvećih regionalnih YouTube zvijezda.

Martina Čizmić | 23.11.2018. / 07:01

A1 Community Stage (Foto: A1) (Foto: A1)

Sedmo izdanje Reboot InfoGamera, osim pregršt novosti iz svijeta videoigara, donosi i posebnu poslasticu za sve ljubitelje YouTubea i njegovih zvijezda. 

Tako će na A1 Community Stage svakog dana od 11 sati posjetitelji moći upoznati popularne regionalne YouTubere, a od zvučnih imena tu su: poznata hrvatska YouTube zvijezda LayZ, popularni gaming duo Mudja & Chale, poznati gaming streameri SupremeNexus i AdnanBro te regionalne YouTube senzacije Duki 420, Veki, Kika i PCAXE.

Petak, 23. studnoga, od 13 do 15 sati rezerviran je za interaktivnu radionicu A1 YouTube akademije pod nazivom “Kako postati YouTuber samo s mobitelom?”, a koja je otvorena za sve posjetitelje A1 Community Stagea. Jedan od najpoznatijih hrvatskih YouTubera, Matija “LayZ” Lazarević otkrit će sve trikove za savršeno snimanje i editiranje videa svima onima koji sanjaju o vlastitim YouTube karijerama. Osim toga, tijekom petka, subote i nedjelje održat će se i YouTube Superstars Show te Meet&Greet druženja tijekom kojih će posjetitelji moći upoznati i razgovarati sa zvijezdama regionalne YouTube scene.

Raspored nastupa YouTubera na A1 Community Stage-u:

Petak
LayZ

Subota
Mudja & Chale
Kika AdnanBro

Nedjelja
PCAXE
Kika
Duki
Veki

Za detaljni raspored provjerite na službenim stranicama Reboot InfoGamera.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti