Najzanimljivije značajke serije Galaxy Note10 odsad i na seriji S10

Samsung je posljednjim ažuriranjem svojim korisnicima serije Galaxy S10 omogućio korištenje nekih zanimljivih značajki serije Galaxy Note10.

Martina Čizmić | 11.10.2019. / 11:00

Galerija

Korisnici Samsungovih uređaja Galaxy S10 bili su pomalo zavidni korisnicima novog Galaxy Note10 na svim zanimljivim značajkama i novoj tehnologiji. Iako je između predstavljanja jedne i druge serije pametnih telefona prošlo tek nekoliko mjeseci, razlika je značajna.

No više ne moraju biti zavidni jer je posljednjim ažuriranjem Samsung i na seriju Galaxy S10 donio neke od najzanimljivijh značajki serije Note10, poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

U Samsungu neprestano istražujemo načine kako korisnicima uređaja Galaxy pružiti najbolji mogući doživljaj pametnih telefona, a ovo ažuriranje softvera nastavak je tog predanog rada, izjavio je Jiyoung Mun, inženjer u Samsung Electronics, Mobile R&D.

Nakon što korisnici pametnog telefona Galaxy S10 preuzmu ažuriranje, primijetit će promjene u načinu rada same kamere uređaja. Ažuriranje uključuje i Night Mode, koji je sada uključen i u značajke prednje kamere te korisnicima pruža veću slobodu za snimanje živopisnih snimaka i po mraku. Također, uključena je i unaprijeđena značajka Super steady za stabilizaciju videa, kao i dinamične funkcije Galaxy Note10, poput AR Doodle i snimanja videozapisa Live focus. 

Samsung Galaxy Note10 i Note10+ (Foto: Zimo)

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje računalo ili Mac jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 i stolnog računala preko USB kabela. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će korisnici Galaxyja S10 moći bežično povezati telefon s računalom sa sustavom Windows 10 i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije na koje se korisnici uređaja Galaxy S10 svakodnevno oslanjaju - Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsung Passa pojednostavljeno, što korisnicima pametnih telefona Galaxy S10 olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web-stranice. Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama.

Ovo ažuriranje donosi i pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te inteligentni Wi-Fi koji omogućuje neprekidnu i sigurnu vezu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti