Nakon uspješne "Abecede" i "Životinje", Goran Leutar napravio "Učionicu" za one najmlađe

Goran Leutar developer iz Splita nakon uspješne 'Abecede' i 'Životinje', napravio je još nekoliko aplikacija i sve objedinio u jednu koja nosi naziv 'Učionica'.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.07.2013. / 09:08

Nakon uspješne "Abecede" i "Životinje", Goran Leutar napravio "Učionicu" za one najmlađe

Goran Leutar developer iz Splita nakon uspješne "Abecede" i "Životinje", napravio je još nekoliko aplikacija i sve objedinio u jednu koja nosi naziv "Učionica".

Prije nešto više od godinu dana pisali smo o Goranovim aplikacijama "Abeceda" i "Životinje" koje su svojevremeno prodane preko 600 puta, te se čak i dan danas prodaju dvije do tri dnevno, kaže Goran.

No zaljubljenik u programiranje kojeg je pohvalio i naš Saša Cvetojević, nije stao na ove dvije aplikacije, pa je tako izradio još dvije aplikacije "Brojevi" i "Vrijeme" te sve zajedno s "Abeceda" i "Životinje" objedinio pod jednom aplikacijom "Učionica".

Kao što se može naslutiti aplikacija je namijenjena onim najmlađima, pa tako primjerice "Vrijeme" uči klince koliko je vrijeme na satu, koliko mjeseci ima godina, koja su godišnja doba i koliko dana ima tjedan.

"Aplikacija se počela prodavati prošli tjedan i za sada je prodano njih oko 80" — kaže Goran te dodaje da je trenutno dostupna samo iPhone verzija, no kako već radi prilagodbu za iPad koja će stići kroz mjesec dana.

Aplikacija na App Storeu košta 2.99 dolara, a Goran je odlučio podijeliti par promo kodova, pa tako ukoliko imate klince i želite ih naučiti nešto novo na jedan potpuno novi način, javite se u komentarima ispod. 

Napomena: Molimo samo da se prijavite s ispravnom mail adresom!

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti