Nema više čekanja na PayPal novce

Odlična vijest za freelancere ali i za poslovnjake jest da će vaš novac od sada na PayPal računu odmah biti dostupan na raspolaganje zahvaljujući nedavnoj promjeni.

Ivan Vovk Ivan Vovk | 12.10.2014. / 10:52

Nema više čekanja na PayPal novce

Odlična vijest za freelancere ali i za poslovnjake jest da će vaš novac od sada na PayPal računu odmah biti dostupan na raspolaganje zahvaljujući nedavnoj promjeni. 

Ako ste korisnik PayPala zasigurno ste primili mail u kojem piše da će od sada sve uplate koje primite biti kroz nekoliko minuta dostupne . To znači da ćete moći odmah raspolagati sa sredstvima koja su dostupna na vašem PayPal računu, moći ćete odmah novac proslijediti na vašu bankovnu karticu koja je povezana s vašim PayPal računom ili pak potrošiti novac negdje na Internetu što zasigurno neće biti problem.

Ova promjena je svakako dobra za nas jer do sada sve uplate na vaš račun otišle su u stanje čekanja odnosno nakon uplate morali ste čekati najmanje mjesec dana da bi vam ta sredstva bila dostupna. Na primjer, da do ove promjene nije došlo i da ste novac primili  sredinom mjeseca, vaš bi novac najranije bio dostupan tek sredinom sljedećeg mjeseca. Nakon što bi vaš novac bio dostupan i ako bi ste si željeli isplatiti navedena sredstva odmah na vaš bankovni račun  to bi vas dodatno koštalo 5$, nije baš zgodno zar ne? Iz tog razloga mnogi su se odlučili pričekati još tih 15-ak dana do kraja mjeseca jer PayPal svakog prvog u mjesecu potpuno besplatno prebacuje sva sredstva na vaš račun. 

Kao što možete zaključiti dug je put bio do vašeg novca, zahvaljujući nedavnoj PayPal promjeni više ne trebate toliko dugo čekati vaš pošteno zarađeni novac. Za kraj bih vam predložio da kod bilo koje Internet kupovine radije koristite sredstva sa vašeg bankovnog računa koji je povezan s vašim PayPal računom jer ako ćete koristit sredstva s PayPal računa sve vaše PayPal transakcije neće biti vidljive u banci. Ako ćete imati problema s Internet kupovinom nakon 45 dana od kupovine u tom slučaju banka vam neće moći pomoći jer neće biti vidljive transakcije, a PayPal nakon 45 dana uglavnom ne pruža pomoć.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti