Nevjerojatno je kakav gadget danas možete dobiti za 220 kuna

Danas, za 220 kuna ne možete kupiti mnogo. Odete u trgovinu i taj čas ste na cifri od 220 kuna.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 12.08.2016. / 10:19

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Dok cijene u trgovinama s sve više rastu, cijene gadgeta sve više padaju, pa tako za tih 220-ak kuna možete kupiti nevjerojatno dobre stvari, ako samo malo pratite što se događa i gdje. Ovaj puta za primjer smo pronašli novi model pametnog sata koji nosi naziva G5, a radi se o sportskom gadgetu koji izgleda baš onako kako bi sportski sat trebao izgledati, i koji nudi sve što treba za početak jednom sportašu.

Izrađen od nehrđajućeg čelika, G5 je svoj vanjski materijal prilagodio sportskom načinu života, pa tako uređaj ima Sapphire staklo otporno na ogrebotine i refleksiju. Na stražnjoj strani uređaja nalaze se senzori pomoću kojih možete mjeriti otkucaje srca, dok se u unutrašnjosti nalaze drugi senzori kao što su žiroskop, te između ostalog i bluetooth za spajanje na bilo koji iOS ili Android uređaj.

Uređajem je moguće upravljati kamerom na telefonu, što ponekad može biti vrlo praktično, a odlična je stvar što je sat tanak samo 9.9mm što znači da je sat udobnije nositi na ruci.

Za one koji vole trčati, G5 nudi mogućnost računanja potrošenih kalorija, broj prijeđenih koraka i lokacije, kao i naravno prije spomenute otkucaje srca. Isto tako, tu je mogućnost praćenja kvalitete sna, što ponekad može biti itekako od koristi.

Uređaj dolazi u tri boje, crnoj, sivoj i zlatnoj, a uz sve navedeno, valja spomenuti i nagradnu igru koja se održava na Facebook stranici povodom Olimpijskih igara, gdje možete osvojiti ovaj uređaj. Upute se nalaze na ovom linku.

U nastavku možete vidjeti kako sat izgleda iz prve ruke, gdje su iz kompanije pripremili video kako bi se lakše upoznali s ovim jeftinim, a istovremeno odličnim pametnim satom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti