"Ninja" otkrio zašto nikad neće streamati s gamericama

Blevinsova supruga, Jessica, podržava njegovu odluku da se "ogradi od gamerica", ali i ističe kako je to bila njegova, a ne njezina, ideja.

Martina Čizmić | 13.08.2018. / 16:53

Najpoznatiji igrač Fortnitea Ninja (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Jedan od najvećih Twitchevih streamera i gamera, Tyler "Ninja" Blevins otvoreno je progovorio o tome zašto nikad, ali baš nikad neće igrati, a ni streamati s gamericama.

Ne igram s gamericama, rekao je Ninja i potom pojasnio zašto je tako odlučio. I ne, to nema veze s činjenicom da je Blevins oženjen.

Ako razgovaram s gamericom dok igramo jedno protiv drugog i ako ima bilo kakvih naznaka flertovanja, to će se izvući izvan konteksta i postati video koji će privlačiti pozornost zauvijek, rekao je Blevins za Polygon.

S popularnošću, a Blevins ima više od 10 milijuna fanova, dolaze i nagađanja odnosno glasine. Ne jednom, Blevins je iskoristio streamove kako bi podbadao svoje kolege gamere i potaknuo raspravu oko njihovog ljubavnog života.

Čim se na streamu pojave osobe suprotnog spola, krene rasprava o tome jesu li zajedno odnosno kakav je njihov bračni status.

I dok su neki gameri, poput Blevinsa, otvoreni o svom privatnom životu i ugošćuju svoje "bolje polovice" na svojim streamovima, drugi ipak žele zadržati dozu privatnosti.

Blevinsova supruga, Jessica, podržava njegovu odluku da se "ogradi od gamerica", ali i ističe kako je to bila njegova, a ne njezina, ideja.

Iako su gamerice rado viđene na streamovima i imaju veliki broj fanova, često se suočavaju sa seksualnim uznemiravanjem u komentarima i porukama. Njihovim je fanovima teško povući crtu i dopustiti im određenu dozu privatnosti iako tu istu privatnost priznaju gamerima.

U tom svjetlu, Ninjina odluka da ne igra protiv gamerica čak i ima smisla. No, pitanje je da li je to baš ispravan način borbe protiv nagađanja, glasina i, u konačnici, lažnih informacija o njemu (i drugim gamerima).

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti