No.1 konačno predstavio svoju pametnu narukvicu

Nakon što su predstavili mnoštvo pametnih telefona i pametnih satova, No.1 je predstavio i pametnu narukvicu.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 05.11.2016. / 13:46

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

No.1 je jedna od onih kompanija koja se kreće za sloganom “move fast and break things”. Iako je ovo poznato iz Facebooka, čini se kako je ovo i moto kompanije No.1. Naime, nakon što su predstavili nekoliko modela pametnih telefona, većinom robusnih, te pametnih satova, većinom niskobudžetnih, kompanija je odlučila otvoriti još jedan segment poslovanja, a to su pametne narukvice. 

Ove narukvice danas su od velike koristi, prvenstveno radi jednostavnosti korištenja — sve što trebate jest staviti ju na zglob ruke — te podataka koje prikupljate o svom tijelu. Smartband F1 pametna je narukvica namijenjena sportašima, no mogu je koristiti svi, pa tako ovaj uređaj možete koristiti prilikom plivanja, što znači da je vodootporan, kao i otporan na prašinu, a pomoću njega možete prikupljati podatke poput otkucaja vašeg srca, broj prijeđenih koraka, pratiti koliko dobro spavate, a narukvica će vas podsjećati i ukoliko predugo sjedite.

Ovim gadgetom nećete morati razmišljati o bateriji, jer za samo sat punjenja Smartband F1 može izdržati i do 100 dana bez ponovnog punjenja, što je za svaku pohvalu.

Što se tiče samog uređaja, on je izrađen od OLED HD ‘soft light’ zaslona veličina 0.91 inča na prednjoj strani gdje vam se prikazuju osnovne informacije, te remena.

Osim svega prije spomenutog, ovaj uređaj prikazuje i pozive i SMS poruke s vašeg pametnog telefona, naravno ukoliko je spojen preko Bluetootha, što ponekad zna biti od velike koristi, npr. ako ste u bučnoj prostoriji i netko vas zove na telefon te ne čujete zvonjavu, Smartband F1 će na svom zaslonu prikazati da vas netko zove, te će to dodatno popratiti vibracijom što ćete svakako osjetiti na vašem zglobu ruke.

Uređaj je kompatibilan s uređajima kojim imaju instaliran iOS 8.0 te na više, te Android 4.0 te više.

Na kraju, spomenimo i odličnu cijenu, pa tako No.1 Smartband F1 košta svega 27.99 dolara, što bi iznosilo oko 180 kuna, a što je i više nego odlična cijena za uređaj koji nudi svašta. Više informacija o samom uređaju možete potražiti na videu ispod, te na službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti