No.1 lansirao svoj novi pametni sat Sun S2

Već smo ranije pisali o novom pametnom satu proizvođača No.1 koji je od sada i službeno dostupan.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 23.06.2015. / 08:08

No.1 lansirao svoj novi pametni sat Sun S2

Već smo ranije pisali o novom pametnom satu proizvođača No.1 koji je od sada i službeno dostupan.

Pametni satovi su očito velik biznis, što kod jeftinijih proizvođača tako i kod skupljih. Appleov Watch trenutno slovi kao “najbolji” pametni sat, no konkurencija postaje sve jača. S druge strane, postoje i jeftinije verzije pametnih satova nešto slabijih karakteristika no isto daleko povoljnije cijene.

Jedan od njih je Sun S2, novi pametni sat iz tvrtke No.1 koji omogućuje pozive, pregled SMS-ova, sinkronizaciju vremena, fotografije i kameru. Također tu je i mogućnost pregledavanja popisa poziva, kontakta, a i odlična stvar je što uređaj ima nezavisni glazbeni player, što znači da ćete moći glazbu slušati nezavisno o vašem pametnom telefonu. 

Uz to, sat će mjeriti vaše otkucaje srca kada trčite ili radite kardio vježbe, a sve to kako bi se još više posvetili svom zdravlju.

Uređaj je vodootporan, te kompatibilan s iOS i Android sustavom. U videu ispod možete vidjeti kako izgleda proces povezivanja uređaja, a na kraju spomenimo kako se uređaj može nabaviti po cijeni od 55 dolara na nekoliko online trgovina koje možete pronaći na ovom linku.

Sve u svemu No.1 Sun S2 je solidan pametan sat koji će vam dobro stajati na ruci i služiti svojoj svrsi, za pristojne novce.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti