No.1-ov pametni sat G3 dostupan za kupovinu po cijeni od 52 dolara

Nedavno smo pisali o No.1 G3 pametnom satu koji izgledom dosta podsjeća na Samsung S2, a i karakteristike ne zaostaju previše.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 29.02.2016. / 12:23

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

No.1 sam imao prilike isprobati iz prve ruke nekoliko puta, i mogu samo reći da je svaki novi model sve bolji. Trenutno aktualni model D5 je jedan od boljih satova koje sam imao prilike koristiti, a njihov D3 model samo je jeftinija verzija D5.

Za one koji žele saznati više tehničkih detalja mogu pročitati naš prijašnji post ili jednostavno posjetiti službenu No.1 stranicu, no svakako valja spomenuti kako D3 ima okrugli dizajn, te na dnu nema crni rub kao što, čak i neki skuplji satovi imaju.

Ono što je ovaj puta bitno spomenuti jest da je D3 dostupan za kupovinu, pa tako u razdoblju do 04. ožujka D3 možete nabaviti za 52 dolara, nakon čega će cijena nešto narasti.

U nastavku možete pogledati kratki video koji će vam dati malo više detalja oko ovog pametnog sata, a više o njemu ćete moći pročitati ubrzo, jer jedan uzorak je već na putu prema našim vratima, tako da se veselimo novom testu uređaja, ove sve zanimljive kompanije.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti