NOA u Barceloni predstavlja novu seriju pametnih telefona temeljenu na AI

NOA će na MWC predstaviti nove modele iz serije „F“ koji se temelje na AI, NOA tablete te NOA Vision Smart televizore.

Martina Čizmić | 25.01.2019. / 12:52

Noa F serije (Foto: Hangar 18) (Foto: Hangar 18)

Na svjetskom sajmu mobilne tehnologije u Barceloni svoje nove uređaje neće predstaviti samo najveći svjetski proizvođači mobilnih uređaja. I koprivnička tvrtka Hangar 18 priprema nove uređaje svog branda NOA. 

Tako će na ovogodišnjem Mobile World Congressu NOA predstaviti nove modele iz serije „F“ koji se temelje na AI, NOA tablete te NOA Vision Smart televizore.

Današnji korisnici pametnih telefona očekuju da njihov uređaj može snimiti odlične fotografije, ima veliki ekran za gledanje sadržaja i pozitivno korisničko iskustvo prilikom korištenja uređaja. Također vole da njihov pametni telefon bude atraktivnog dizajna s dugom autonomijom baterije.

I ove godine NOA, uz već standardne funkcionalnosti poput kvalitetne kamere, DTS tehnologije zvuka, FACE ID-a, otključavanje otiskom prsta nudi nešto novo. Ovaj put to je “Artificial intelligence”. Svi modeli nove F serije imat će ugrađenu AI tehnologiju za najbolje performanse kamere u svim uvjetima.

U Barceloni će po prvi puta biti predstavljeni modeli: NOA F3, NOA F5, NOA F10 Pro i NOA F20 Pro. Cjenovni razred nove F serije trebao bi biti od 119 do 349 eura (880 do 2600 kuna).

Osim pametnih telefona iz nove F serije, NOA će u Barceloni predstaviti i još uvijek aktualne modele iz serije N, a to su: NOA N7 i N10 te novi NOA N3 i N20. Na NOA štandu posjetitelji će moći vidjeti i mobitele iz CORE serije, NOA tablete, NOAline dodatnu opremu te NOA Vision LED Smart televizore.

Mobile World Congress već se tradicionalno održava u Barceloni od 25. do 28. veljače, a NOA će nove uređaje za 2019. godinu predstaviti na štandu veličine 140 kvadratnih metara.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti