Nova igra Zynge zove se PrivacyVille

Nakon što su krenuli na burzu, Zynga objavljuje novu igru koja neće omogućavati sadnju kukuruza, već će vas učiti o privatnost na internetu.

Zimo Zimo Zimo | 07.07.2011. / 23:00

Nova igra Zynge zove se PrivacyVille

Nakon što je krenula na burzu, Zynga objavljuje novu igru koja neće omogućavati sadnju kukuruza, već će vas učiti o privatnost na internetu.

Koliko god to čudno zvučalo, istinito je. Zynga je objavila novu igru naziva PrivacyVille koje je namijenjena korisnicima kako bi naučili više oko Zyngine prviatnosti.

'Stvorili smo PrivacyVille iskoristivši našu kreativnost i talent kako bi izgradili pristupačniju edukaciju privatnosti u kojoj možete osvojiti i nagrade.' - stoji na Zynginim stranicama.

Kako bi igrali ovu igru i naučili nešto o Zynginoj privatnosti, za razliku od ostalih igara, ne morate biti registrirani korisnik ove igre niti morate igru igrati na Facebooku, no možete osvojiti tzv. zPoints, odnosno bodove koje možete iskoristiti u ostalim Zynginim igrama.

Igra funkcionira tako da igrači prolaze kroz mali grad gdje svaka zgrada predstavlja dio Zyingine privatnosti. Nakon što korisnik odigra kviz postaje certificirani PrivacyVille vodič. Nakon toga svoje zPoints koristiti u RewardVilleu, gdje mogu bodove zamijeniti za virtualna dobra.

Igra je dostupna svima na zynga.com/privacy.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti