Novi Oppo pametni sat moći će raditi cijeli dan sa punjenjem od samo pet minuta

Nove informacije ukazuju na to da kompanija Oppo, nakon pametnih telefona, sada želi ući i na tržište nosivih uređaja, i to sa vlastitim pametnim satom.

Monika Nožić Monika Nožinić | 09.03.2015. / 14:00

Novi Oppo pametni sat moći će raditi cijeli dan sa punjenjem od samo pet minuta

Iako je tijekom nedavno završenog Svjetskog mobilnog kongresa u Barceloni (MWC 2015) bilo predstavljeno dosta zanimljivih telefona i tableta, nema sumnje da su u centru pažnje bili i nosivi uređaji.

Nove informacije ukazuju na to da kompanija Oppo, nakon pametnih telefona, sada želi ući i na tržište nosivih uređaja, i to sa vlastitim pametnim satom. Kompanija navodno ima i rješenje za probleme sa trajanjem baterije, koji je najčešći problem kod ovakvih uređaja. Oppo kao rješenje nudi super-brzo punjenje.

VOOC stanica za punjenje baterije napunit će bateriju Oppo pametnog sata sa dovoljno energije kako bi sat mogao raditi tijekom cijeloga dana. I to sve za samo pet minuta punjenja. Inače, VOOC je brend punjača iz gornje kategorije kompanije Oppo. Ipak, glasine ne objašnjavaju je li ovo punjenje od 0% do 100% i koliko se točno radnog vijeka baterije može dobiti tijekom tih pet minuta punjenja.

Ovo su za sada sve trenutno dostupne informacije o Oppo pametnom satu, a još uvijek nije poznata informacija o kojoj se točno platformi radi - o Android Wear ili nekoj drugoj. Na priloženim fotografijama može se vidjeti da je riječ o okruglom satu sa rubovima nalik onome što nudi LG Watch Urbane.

Foto: GMSArena

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti