Novi Xiaomijev phablet stiže sa 7-inčnim zaslonom u 18:9 formatu

Stiže nasljednik Xiaomijevog Mi Max 2 phableta

Monika Nožić Monika Nožinić | 25.12.2017. / 11:58

Foto: Xiaomi

Ovih su dana stigle i prve informacije o novom Xiaomi Mi Max 3 telefonu koji svojim izgledom više pripada skupini tableta nego telefona.

Riječ je o izduženom pametnom telefonu, odnosno phabletu sa 7-inčnim zaslonom u modernom 18:9 formatu, s vrlo tankim rubovima oko samog ekrana (po čemu serija Mi Max svakako nije poznata) i rezolucijom FH+, odnosno 2.160 x 1.080 piksela.

Mi Max serija poznata je po bateriji većeg kapaciteta pa će tako i Mi Max 3 dobiti bateriju kapaciteta 5 500 mAh, kao i podršku za Quick Charge 3.0 tehnologiju.

Kada je u pitanju procesor,  Xiaomi Mi Max 3 dolazi u dvije hardverske varijante, a jedna od njih je već poznata i pogoni je Snapdragon 630 mobilna platforma, u zajednici s 508 Adreno grafikom. O drugom se nagađa da bi mogao biti zasnovan na Snapdragon 660 platformi, ali to još uvijek nije potvrđeno.

Prema trenutno neslužbenim podacima, novi Xiaomijev phablet trebao bi imati dvostruku zadnju kameru te minimalno 3GB RAM-a i 32 GB interne memorije.

Xiaomi Mi Max 3 na tržištu bi se trebao pojaviti u lipnju 2018. godine, a mi vjerujemo da će ovaj model biti zanimljiv i za domaće tržište.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti