Složite će se većina vas sa mnom ako kažem da su 50-te bile možda najbolje godine. Glazba je evoluirala, bilo je zabava, ljudi nisu imali toliko briga i bilo je to posebno razdoblje.

U današnjoj hiper glazbenoj produkciji teško se istaknuti, no ovaj varaždinsko-zagrebački band Lines and Colours očito pronalazi način kako se istaknuti u gomili novih bandova. Možda ne morate uvijek imati vlastite pjesme, dapače, čak je možda bolje za početak napraviti nešto ovako kreativno nego skladati pjesme, jer znamo da je to vrlo teško.

Snimljen u varaždinskom muzeju, ovaj spot sadrži nekoliko najvećih hitova iz 50-ih godina u jednom mash-upu. Band Lines and Colours čine članovi koji su obilazili svijet na svojim turnejama s nekim drugim bandovima, no u ovom spotu pridružio im se i kantautor Plug In Stereo.

Saša Maček već je hrvatskoj javnosti dobro poznato ime, proglašen mladom zvijezdom za bubnjevima, a o njegovom kreativnom radu već smo ranije pisali, no ovaj puta s novim bandom ima novi projekt koji zvuči vrlo interesantno.

Filip Jungić, lice je koje vidite iza mikrofona, dok je Igor Kranjec za bas gitarom.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju