Održano predstavljanje Voogle Idea Acceleratora, novog programa za razvoj poduzetničkih ideja

U Tehnološkom parku Varaždin održano je predstavljanje Voogle Idea Acceleratora, novog programa za razvoj poduzetničkih ideja.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 20.12.2013. / 15:04

Održano predstavljanje Voogle Idea Acceleratora, novog programa za razvoj poduzetničkih ideja

U Tehnološkom parku Varaždin održano je predstavljanje Voogle Idea Acceleratora, novog programa za razvoj poduzetničkih ideja.

“Voogle Idea Accelerator je program za razvoj poduzetničkih ideja kojeg provode uspješne tvrtke iz Tehnološkog parka Varaždin, a namijenjen je svakome tko traži kvalitetnog partnera i savjetnika za svoj novi poduzetnički pothvat.” — istaknuli su organizatori.

Za prijavu ne postoje nikakva pravna, dobna ili bilo koja druga ograničenja pa tako svoju ideju putem online obrasca na www.voogle.com.hr prijaviti mogu sve fizičke i pravne osobe kojima nedostaje kapaciteta za razvoj i provedbu poduzetničke ideje.

Na predstavljanju programa Matija Tomašković, direktor tvrtke Evolva izložio je prisutnima motive pokretanja ovog programa dok su Karlo Kukec iz Tehnološkog parka i Zvonimir Dimovski iz MediaTrenda pričali o postupku prijave i mogućnostima financiranja poduzetničkih ideja putem Voogle Idea Acceleratora. Silvija Mlinarić Talan iz Odvjetničkog ureda Jelaković u svojoj je prezentaciji upozorila na potencijalne pravne probleme u poslovanju i kako ih riješiti. Potom su uslijedile prezentacije tvrtke eOdvjetnik i projekta BodyRecog, a na kraju je Juraj Bilić nadahnuto predstavio svoju uspješnu Machina Arcana Kickstarter kampanju, o kojoj smo već ranije pisali a koja za sada ima preko 100.000 dolara prikupljenih sredstava.

“Prve prijave ideja već su stigle, a interes za uključivanje u tim Voogle Idea Acceleratora istaknule su i neke iskusne zagrebačke tvrtke. Novi događaj s predstavljanjem projekata u realizaciji najavljen je za sredinu veljače sljedeće godine, a u planu je i održavanje startup vikenda i međunarodne konferencije.”

Sve prezentacije mogu se pogledati na Youtube kanalu, a novosti vezane uz Voogle Idea Accelerator pratite putem Twittera i FacebookaViše informacija o dosadašnjim Voogle aktivnostima i događajima dostupno je na voogle.com.hr

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti