OnePlus predstavio dva nova telefona: Nord N10 5G i Nord N100

Posebno je zanimljiv model Nord N10 5G koji dolazi s velikim ekranom rezolucije 6,49 inča, brzim punjenjem i podrškom za 5G.

Hrvoje Jurman Hrvoje Jurman | 27.10.2020. / 08:39

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

OnePlus predstavio je dva nova uređaja iz cjenovno pristupačne serije Nord – OnePlus Nord N10 5G i OnePlus Nord N100. OnePlus Nord N serija uređaja utemeljena je na višegodišnjim tehnološkim inovacijama OnePlusa, donoseći jednako brzo i glatko korisničko iskustvo po kojem je ovaj brend, uz iznimno pristupačnu cijenu, i poznat. Nova serija OnePlus Nord N nudi imerzivna iskustva gledanja, dugotrajnu bateriju, napredne postavke kamera te softver OxygenOS.

Pete Lau, osnivač i CEO OnePlusa, istaknuo je kako je misija OnePlusa dijeliti bolju tehnologiju sa svijetom i učiniti vrhunsku tehnologiju dostupnijom širem krugu korisnika. Serija OnePlus Nord N sljedeći je korak u našoj strategiji za proširenje ponude pametnih telefona. Sada još veći broj korisnika može dobiti vrhunsko iskustvo bez žrtvovanja kvalitete, dodao je Lau.

Tuomas Lampen, voditelj strateškog poslovanja za OnePlus Europe, rekao je kako je od premijere OnePlus Norda u Europi i Indiji zajednica ove globalne kompanije jasno pokazala da su uzbuđeni zbog mogućnosti još pristupačnijih OnePlus uređaja. Predstavljanjem uređaja OnePlus Nord N10 5G i OnePlus Nord N100 donosimo Never Settle iskustvo još većem broju korisnika, počevši od Europe. Nastavit ćemo prilagođavati svoj portfelj proizvoda kako bismo pružili vrhunska iskustva na razini cjelokupne OnePlus zajednice, naglašava Lampen.

OnePlus Nord N10 5G, uz Warp Charge i visokokvalitetne performanse četverostruke kamere, donosi 5G većem broju potrošača na zaslonu dijagonale 6.49 inča od 90 Hz. OnePlus Nord N10 5G dolazi s  Qualcomm Snapdragon 690 čipsetom, 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu koji je moguće proširiti i do 512 GB kako bi korisnici neometano mogli uživati u omiljenim aplikacijama, igrama, filmovima i pjesmama. Podržava Warp Charge 30T s baterijom od 4300mAh, što garantira velike brzine punjenja. 

Sa stražnje strane nalaze se četiri kamere - glavna leća od 64 MP i ultraširoka leća od 119 stupnjeva, zajedno s namjenskim makro i jednobojnim lećama. Uređaj dolazi s prednjom kamerom od 16 MP za selfije ili video pozive.

OnePlus Nord N100 dolazi s velikim zaslonom, snažnom baterijom i velikom pohranom po pristupačnoj cijeni. Sadrži 6,5-inčni zaslon, ima 5000 mAh bateriju te podržava brzo punjenje od 18 W. Dolazi s 4 GB RAM-a i 64 GB prostora za pohranu, a radi na Qualcomm Snapdragon 460 čipsetu i osmojezgrenom procesoru. Nord N100 ima glavnu kameru od 13 MP, bokeh leću koja pomaže u generiranju portretnih fotografija i makroobjektiv za dinamično iskustvo snimanja.

OnePlus Nord N10 5G i OnePlus Nord N100 dolaze s unaprijed instaliranim OxygenOS 10.5 koji omogućava brzo i glatko softversko iskustvo. OxygenOS nudi značajke kao što su Dark Mode, Zen Mode i čitav niz mogućnosti prilagodbe koje korisnicima omogućuju prilagodbu svega, od oblika ikona do animacije otiska prsta.
 

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti