OnePlus uskoro otkriva misteriozan projekt i kažu da nije riječ o novom mobitelu

OnePlus će ovog tjedna predstaviti još jedan novi proizvod za koji tvrde da nije riječ o komercijalnom proizvodu.

Branimir Vorša | 02.03.2020. / 13:58

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Kineski proizvođač smartphonea OnePlus već danima škaklja maštu javnosti svojim novim misterioznim projektom koji namjerava predstaviti u utorak. Sve što su dosad rekli o njemu jest da nije riječ o novom mobitelu ili komercijalnom proizvodu, ali da je svejedno riječ o nečemu velikom. Kako bi fanove i javnost držali ''na iglama'', objavili su i video na svojem profilu na Twitteru.

OnePlus će ovog tjedna predstaviti još jedan novi proizvod za koji tvrde da nije riječ o komercijalnom proizvodu. Predstavljanje se događa ususret puštanju na tržište njihova mobitela OnePlus 8, a zasad nikome nije posve jasno o čemu je zapravo riječ.

18. veljače OnePlus je obznanio da radi na "posebnom projektu" te su od fanova zatražili komentare, iako nikome nije bilo jasno o čemu je riječ. Obećali su nakon toga direktno poslati poruku manjem broju fanova, a potonji su zatim odgovorili s nekoliko fotografija.

Deset dana kasnije OnePlus na Twitteru objavljuje i video, iznad kojeg su u status napisali samo "napredujemo".

Dan kasnije objavili su novi status na Twitteru sa serijom fotografija misteriozne naprave i u status napisali "Ovo je kul".

O misterioznom projektu puno je nagađanja, no prevladavaju ona koja kažu da je vjerojatno riječ o nekoj unutarnjoj komponenti mobitela.

Strpimo se još malo, sutra ćemo doznati o čemu je zapravo riječ.

Izvor: Expert Reviews

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti