Online tečajevi Srca integrirani u sustav e-Građani

Građani mogu besplatno pratiti tečajeve iz područja IT-a.

Martina Čizmić | 03.02.2018. / 18:31

E-učenje (Foto: Thinkstock) (Foto: Thinkstock)

Građani koji koriste sustav e-Građani od početka veljače mogu  putem tog sustava jednostavno pristupati i online tečajevima Srca.

Članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta te javnih instituta) za jednostavan pristup online tečajevima koriste svoj elektronički identitet u sustavu AAI@EduHr. Integracijom usluge Online tečajevi Srca sa sustavom e-Građani jednako jednostavan i brz pristup omogućen je i svim drugim građanima.

Građani tako mogu birati iz široke ponude besplatnih tečajeva iz područja informacijsko-komunikacijskih tehnologija, polaznici se mogu upoznati i proširiti svoja znanja o uporabi računala i uredskih alata (Word, Excel, PowerPoint i Access) te drugim područjima, kao što su e-učenje, Linux, Creative Commons licence, IT sigurnost i programski jezik R. Popis online tečajeva neprestano se nadopunjuje novim naslovima.

Online tečajevi odličan su izbor za osobe kojima je potrebna veća fleksibilnost kada su u pitanju mjesto, vrijeme ili tempo učenja. Trenutačno je u sustavu za e-učenje Tečajeva Srca registrirano čak 6.619 korisnika, što potvrđuje velik interes za ovakvu vrstu učenja.

Više informacija o tečajevima Srca možete pronaći na stranici http://www.srce.hr/edu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti