Otvaranje prijava za II. Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek (05.-08.03.2015.)

Od 5. do 8. ožujka 2015. u Osijeku će se održati II. Akceleratorski poduzetnički kamp.

Monika Nožić Monika Nožinić | 27.01.2015. / 08:00

Otvaranje prijava za II. Akceleratorski poduzetnički kamp Osijek (05.-08.03.2015.)

Od 5. do 8. ožujka 2015. u Osijeku će se održati II. Akceleratorski poduzetnički kamp. Kamp organizira Centar za urbani i teritorijalni razvoj (CUTER) u suradnji s Frank Poduzetničkim Akceleratorom, Gradom Osijekom i Sveučilištem J.J. Strossmayera u Osijeku.

Prijave poduzetničkih/start-up ideja za sudjelovanje u Akceleratorskom programu u sklopu Kampa se otvaraju  23. siječnja i bit će otvorene do 23. veljače  2015.

Područja u kojima se traže inovativne poduzetničke/start-up ideje uključuju:

  • Informacijsko-komunikacijske tehnologije
  • Medicina i zdravstvo
  • Kreativna industrija
  • Bioekonomija i prehrambena industrija
  • Napredni materijali, napredne prerađivačke i proizvodne tehnologije
  • Niskoenergetski razvoj i energetski učinkoviti sustavi
  • Zaštita okoliša i učinkovito korištenje prirodnih resursa
  • Pametni i učinkoviti transportni sustavi

Više informacija o načinu prijave možete pronaći na web stranici Akceleratorskog poduzetničkog kampa Osijek. Dodatne informacije o lokaciji Poduzetničkog kampa, programu i predavačima biti će objavljene do kraja siječnja 2015.

I ovog puta će preko 200 sudionika na Kampu moći razmijeniti poduzetničke ideje, sudjelovati u Akceleratorskom programu, pronaći mentore i povezati se s investitorima. Tijekom 4 dana rada kroz predavanja, okrugle stolove i mentoriranja od strane uspješnih međunarodnih i domaćih poduzetnika i investitora, natjecatelji će imati priliku steći vrijedna iskustva i nova znanja koja će im pomoći u daljnjem razvoju svoje start-up ideje.

Kamp ima za cilj odabrati 20 inovativnih poduzetničkih/start-up ideja sa kojima će se intenzivno raditi te će finalnog dana Kampa biti odabrano 10 najboljih koji će dobiti priliku za ulazak u četveromjesečni Akceleratorski program u sklopu Frank Poduzetničkog Akceleratora u Osijeku.

U sklopu četveromjesečnog Akceleratorskog programa će timovima biti osiguran co-working prostor, mentoriranje i edukacija, financiranje inicijalnog razvoja ideje u iznosu od 50.000,00 kn te priprema za dobivanje sljedeće runde financiranja.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti