Otvoren natječaj za ulazak u Core HUB inkubator u Zagrebu. Nagrade 5000 dolara za najbolje!

Core HUB poziva sve zainteresirane da se do 27. listopada prijave na natjecanje koje će onim najboljima osigurati ulazak u inkubator uz nagradu od 5000 dolara.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 13.10.2014. / 12:27

Otvoren natječaj za ulazak u Core HUB inkubator u Zagrebu. Nagrade 5000 dolara za najbolje!

Core HUB poziva sve zainteresirane da se do 27. listopada prijave na natjecanje koje će onim najboljima osigurati ulazak u inkubator uz nagradu od 5000 dolara. HUB se nalazi u prostorima Core Incubatora u Zagrebu. Timovi koji budu izabrani moći će od 10. studenog do ožujka 2015. boraviti i raditi na svojim idejama u Core HUB-u.

Prijaviti se možete putem ovog obrasca, nakon čega timovi, koji po mišljenju žirija imaju najveći potencijal, će biti pozvani da predstave svoje ideje u kratkim trominutnim predstavljanjima. Ovisno o dojmu koji tim i ideja ostave birat će se timovi koji će se moći priključiti radu Core HUB-a. Izabrani timovi u Core HUB-u početi raditi od 11. studenoga gdje ih očekuje podrška u smislu osigurane infrastrukture za rad te stručnjaci koji će im biti na raspolaganju u svim ključnim fazama razvoja projekta. 

Nakon četiri mjeseca predinkubacije u Core HUB-u biraju se tri pobjedničke ideje koje će dobiti novčanu nagradu od 5.000 dolara po timu. Ti timovi mogu postati partneri Core Incubatora, te kao dodatni poticaj za rad i razvoj timova Core Incubator će osigurati i početni kapital za osnivanje tvrtke u iznosu od 20.000 kuna.

Saznajte više na službenoj stranici.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti