Ako želite vrhunski pametni sat, pripremite minimalno 400 dolara, no ukoliko želite nešto funkcionalno i lijepo, onda se može naći i nešto puno povoljnije.

Gdje ćete drugdje naći povoljne uređaje nego u Kini. Oukitel je relativno novi igrač na tržištu pametnih telefona i raznih gadgeta koji konkurira karakteristikama i cijenom. Njihov pametni sat A28 radi s iOS i Android operativnim sustavom, a dolazi uz brojne senzore i značajke.

Osim što prikazuje, naravno vrijeme, A28 drži do vašeg zdravlja, pa tako kada odete spavati uređaj će pratiti kvalitetu sna, ako dugo sjedite sat će vas upozoriti da previše sjedite, podsjetit će vas da se morate rastegnuti a uz sve to možete pratiti vaše sportske aktivnost i otkucaje srca.

Oukitel se hvali da u uređaju ima isti senzor otkucaja srca kao i Appleov Watch, a koji može precizno mjeriti ritam rada vašeg najbitnijeg organa. 

Uz to, pomoću A28 možete obavljati pozive, čitati i slati SMS poruke, te pregledavati razne informacije. Kao i Apple Watch, A28 se pali tako da okrenete ruku, odnosno samo pogledate na sat. Možete kontrolirati i kameru na vašem smartphoneu pomoću A28 (samo za Android), kao i dobivati push notifikacije za Facebook, Twitter, Skype, WeChat, itd.

Cijena ovog uređaja je više nego povoljna i u prednarudžbi iznosi 57 dolara, što je stvarno odlična cijena za ono što se dobiva. Ukoliko vas interesira nabavka ovog sata, posjetite ovaj link gdje možete naručiti Oukitel A28.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju