Oukitel K3 testirao potrošnju energije gledajući Captain America

Nedavno je Oukitel objavio pretprodaju svojeg posljednjeg modela K3 koji stoji kao pametni telefon za poslovne muškarce.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 11.09.2017. / 11:09

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Osim modnog izričaja, K3 dolazi i s moćnom baterijom, pa su povodom toga iz kompanije odlučili napraviti mali test da vide potrošnju baterije gledajući film Captain America na FullHD rezoluciji.

Za one koji još uvijek ne znaju, Oukitel K3 dolazi s baterijom od 6000 mAh i sam uređaj je napravljen tako da baterija izdrži čim je duže moguće. Gledajući uz maksimalnu glasnoću i maksimalnu svjetlinu ekrana, činjenica je da se baterija puno brže troši pa je tako nakon pola sata K3 potrošio samo 3% baterije, dok je nakon jedan sat baterija bila na 94%, a nakon 2 sata, baterija je pala na samo 87%.

Prema izvedenom testu, potvrđeno je da je na napunjenoj bateriji moguće pogledati čak 15 sati videa, no to opet ovisi i o drugim parametrima poput mrežne konekcije, uključenim postavkama itd.

Osim ove moćne baterije, K3 se istaknuo i na području kamera pa tako uređaj ima kameru od 16MP s dvostrukom lećom na prednjoj i stražnjoj strani, osmerojezgreni procesor, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, te 5.5-inčni FHD zaslon. Preprodaja uređaja već je krenula, a uređaj se prodaje po cijeni od 140 dolara.

Više informacija potražite na njihovim službenim stranicama.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti