Oukitelov K6000 Pro u posebnoj ponudi po sniženoj cijeni

Njuškajući po poznatijim webshopovima, pronašao sam nekoliko mobitela koji su mi se činili zanimljivi cijenom i karakteristikama.

Saša Fišter sasa@zimo.co | 22.04.2016. / 09:18

Slika nije dostupna (Foto: Zimo)

Postoji zanimljiva akcija za Oukitelov K6000 Pro koji u normalnoj prodaji košta 200 dolara, a do 30.04. snižen je na 150 dolara. Radi se o telefonu s iznimno snažnom baterijom od čak 6000mAh, 16MP stražnjom odnosno 8MP prednjom kamerom, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije, te osmerojezgrenim procesorom. Uređaj je sam po sebi stroj a za privatnost tu je i čitač otisaka prstiju. Ako kupite uređaj u ovoj akciji, dobit ćete zaštitu ekrana, te silikonsku maskicu. S isporukom uređaja kreće se 30. travnja.

Ako pak želite nešto skuplje, Xiaomijev Mi5 nalazi se na skladištu u Europi, što znači da do uređaja možete doći vrlo brzo. Za one manje upoznate, Mi5 je proizvod najpopularnijeg kineskog proizvođača pametnih telefona Xiaomija te dolazi s 3GB RAM-a, 64GB interne memorije, 5.15 inčnim zaslonom FullHD rezolucije, čitačem otisaka prstiju na prednjoj strani, 15MP stražnjom kamerom i 4MP prednjom, baterijom od 3000mAh i paprenom cijenom od 480 dolara.

Da bi stvar bila zanimljivija, na ovom se webshopu održava i tzv. “clearance sale” gdje možete pronaći sve i svašta po jako sniženim cijenama, pa možda da bacite oko i na tu ponudu, jer sigurno ćete pronaći nešto za sebe, bilo da se radi o mobitelu, tabletu ili pametnom satu.

Još brže do najnovijih tech inovacija. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju

Vezane vijesti

Još vijesti